Jelle van Es
Jelle van Es Bikes 5 apr 2018

Deze Buzzraw is dé elektrische fiets om lekker op te cruisen

Op het gebied van elektrische fietsen heb je tegenwoordig zo ongelofelijk veel keus. Voor de één is het belangrijk dat een elektrische fiets zoveel mogelijk op een normale fiets lijkt en op het gebied van performance indruk maakt. Voor een ander is het juist zaak dat hij of zij iets unieks wilt. Dat je elektrische fiets een soort van fashion statement is. Als jij een persoon bent die graag laidback overkomt en het gevoel van de jaren zeventig aan de Amerikaanse westkust wil overbrengen is de Buzzraw een absolute aanrader.

De Buzzraw is een klassieke elektrische fiets

De Buzzraw doet een beetje denken aan de lowriders fietsen waarmee je bijvoorbeeld in Grand Theft Auto San Andreas aan het begin rond rijdt. Het design is wat lomper dan dat we van een gemiddelde elektrische fiets gewend zijn, maar dat is eigenlijk ook wel weer heel erg leuk. Met het extra lange zadel, het grote frame en de dikke banden is het een fiets die eigenlijk het beste tot zijn recht komt wanneer je iemand achter op je fiets hebt zitten. Dat maakt het fietsen op deze fiets net iets toffer. Hieronder zie je een trailer die je een beetje het idee geeft van wat de fiets te bieden heeft.

BUZZRAW – The Ultimate Fun Bike

Shop Now: https://www.coastcycles.com/buzzraw Facebook : https://www.facebook.com/CoastCycles Instagram : https://www.instagram.com/coastcycles A bicycle is meant to be fun. Wouldn’t it be wonderful if someone else can come along for the ride? With the Buzzraw, you can. Grin away. Laugh out loud.

De Buzzraw elektrische fiets komt in twee varianten, waarbij de inhoud van de batterij leidend is. Het basismodel is de E250W met een 250 Watt-batterij. Daarnaast heb je nog de E1000W, die dus een flink sterkere batterij heeft.

Buzzraw elektrische fiets
Buzzraw elektrische fiets

Het basismodel moet een snelheid van zo’n dertig kilometer per uur halen. De 1000 Watt-versie zal daar zelfs nog iets overheen moeten, maar we kunnen ons niet voorstellen dat je op een fiets harder wilt gaan. Mocht je interesse hebben in de fiets, dan kun je hem hier kopen. Daarbij moet je wel rekening houden met ruim 2.000 euro aan kosten.

Reageer op artikel:
Deze Buzzraw is dé elektrische fiets om lekker op te cruisen
Sluiten