Stuff

Bureau in vorm van pil laat de magie van minimalisme zien

Voor waar strak gewenst is, bij gebrek aan ruimte

Een minimalistisch design oogt niet alleen opgeruimd en rustgevend; het laat een ruimte tevens groter lijken dan deze is. Dit muurbureau is daar een mooi voorbeeld van: het zorgt voor rust in je kamer, maar kan daarnaast op ruimtebesparende wijze spullen opbergen. Ideaal voor de man met gebrek aan ruimte en behoefte aan een rustige omgeving.

Bureau in vorm van pil laat de kracht van minimalisme zien

Gecreëerd door het Litouwse EMKO, speciaal voor kleine(re) appartementen waarin behoefte is om kostbare ruimte te winnen. Hoe het systeem precies werkt zie je uiteraard op de foto’s. Wat wij enkel nog kwijt willen is dat je het bureau naar wens kunt customizen. Zo kun je onder andere de inbouwplanken bepalen of LED-verlichting in laten bouwen. Bovendien heb je keus uit meerdere kleuren. Prijzig is-ie wel: zo’n €2000.

Bureau in vorm van pil laat de kracht van minimalisme zien Bureau in vorm van pil laat de kracht van minimalisme zien Bureau in vorm van pil laat de kracht van minimalisme zien Bureau in vorm van pil laat de kracht van minimalisme zien Bureau in vorm van pil laat de kracht van minimalisme zien

04-01-2017 - Mitchell Rietveld