BUDX: een inspirerende mix van house, hiphop, innovatie, stijl en bier

Oké, nu zijn we écht fanboy van Bud, het biermerk dat onlangs voet aan Nederlandse bodem heeft gezet. We waren aanwezig bij BUDX, het evenement waarmee Bud zijn entree op de Nederlandse markt vierde. Eindelijk een biermerk dat het anders doet dan de mainstream.

BUDX in de Amsterdamse Club Temp.

Zwoele beats, industriële sfeer, coole sprekers, bier in koelkasten; een betere plek dan Club Temp. in Amsterdam voor een feestje als dit hadden wij niet kunnen bedenken. BUDX is een tweedaags evenement dat is overgewaaid uit wereldsteden als Parijs en Tokyo en staat in het teken van muziek, kunst en fashion. Daarnaast omvat BUDX interessante panels, masterclasses, visual arts en installaties.

BUDX Amsterdam – Aftermovie

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

Met een Bud in de handen worden we gegrepen door interessante masterclasses en panels. Zo hangen we aan de lippen van de oprichters van Patta, Daily Paper en TNO, die vertellen over hun weg naar succes en hoe ze elkaars merken omarmen in plaats van wegconcurreren. We spreken ook met Lyke Poortvliet van Green Events over de toekomst van duurzaamheid. En zo gaan we via nog een paar interessante masterclasses en gesprekken met andere bezoekers, waaronder een handjevol trouwe Manners-lezers, de avond in.

Naast een rits aan jonge talenten verzorgen onder anderen Benji B, Tom Trago en Kerri Chandler de beats. Anders dan andere biermerken omarmt Bud de dingen die voor de massa niet zo voor de hand liggend zijn. De focus ligt tijdens BUDX op hiphop, techno, house en fashion en daar gedijen wij nou eenmaal goed in.

De boodschap van Bud

Bud in Nederland is verfrissend, niet alleen qua smaak, maar ook vanwege de boodschap die het biermerk uitdraagt. Bud wil naar eigen zeggen mensen inspireren om zelf de regie in het leven te pakken, taboes te doorbreken, dromen na te jagen en trots te zijn op dat waar jij in gelooft. Bud durft naast de mainstream te varen, precies waar de huidige tijdsgeest zo om vraagt. We kijken alweer uit naar het volgende evenement van Bud. Check hieronder de foto’s.

budx
budx
budx
budx
budx
budx
budx
budx
budx
budx
budx
budx
budx
budx

In samenwerking met Bud.

Reageer op artikel:
BUDX: een inspirerende mix van house, hiphop, innovatie, stijl en bier
Sluiten