Redactie
Redactie Style 19 nov 2020

We geven de nieuwste Buddha to Buddha-armband cadeau

Buddha to Buddha heeft de zogeheten Black Rhodium-collectie onlangs gelanceerd. Een van de pronkstukken is de robuuste Ben XS-armband en die mogen wij weggeven aan één van onze lezers. Scrol naar beneden om te kijken hoe je dit stoere sieraad wint.

Het ontwerp van de Ben XS-armband is aangepast met een unieke matte rhodium finishing en gepolijste zilveren details. Jouw levensstijl en de natuurlijke elementen bepalen de look van het sieraad. In de loop der tijd creëer je een vintage en ruwe uitstraling, die een persoonlijk statement is van jouw reis door het leven.

Black Rhodium-collectie Buddha to Buddha

Voor de Black Rhodium-collectie hebben de iconische armbanden Ben en Julius een zwarte, rhodium finishing gekregen. De matzwarte, donkergrijze kleur en gepolijste zilveren of 18k gouden details maken deze collectie uniek.

De sieraden zijn volgens Buddha to Buddha vergelijkbaar met virgin denim. Jouw way of life, in combinatie met moeder natuur, creëert het uiterlijk van de armband. Hoe langer je hem draagt, des te mooier hij wordt.

Maak kans op een gratis Ben XS-armband

De Ben XS-armband uit de nieuwe collectie van Buddha to Buddha kost 309 euro, maar wij geven hem gratis weg. Kans maken? Volg Manners en Buddha to Buddha op Instagram. En stuur voor vrijdag 27 november een DM naar @mannersnl. Laat hierin weten dat je de armband wil winnen en vergeet niet je naam en adres achter te laten.

Ben XS Bracelet Black Rhodium Silver, buddha to buddha, armband, cadeau

⌚️ Check ook: Het horloge van Joe Biden is uniek voor een president

Reageer op artikel:
We geven de nieuwste Buddha to Buddha-armband cadeau
Sluiten