Media 29 nov 2018 Thomas Aalderink

Bryan Cranston onthult welke bijzondere rol hij nog zou willen spelen

Hij speelde de vader van een disfunctionele familie, was een geheim agent, zat in How i Met Your Mother en werd legendarisch met zijn rol als Walter White in Breaking Bad. Bryan Cranston is een fantastisch acteur die al behoorlijk wat verschillende rollen gespeeld heeft. Toch staat er nog één rol op zijn verlanglijstje en daar hadden wij nog niet aan gedacht. Bryan Cranston wil namelijk Stan Lee spelen in een film over het leven van de legendarische comic book schrijver.

De acteur heeft namelijk groot ontzag voor de onlangs overleden bedenker van Spider-Man, Iron Man, Captain America X-Men en vele andere legendarische superhelden. Dit werd onlangs nog maar weer eens duidelijk toen Bryan Cranston werd geïnterviewd door Unilad. Stan Lee kwam ter sprake omdat er nogal wat mensen zijn die vinden dat beide heren op elkaar lijken. Er zijn zelfs door fans gemaakte filmposters voor een film over het leven van Stan Lee met Bryan Cranston in de hoofdrol.

Bryan Cranston als Stan Lee

Dit was voor de Breaking Bad-acteur een mooi moment om zijn bewondering voor de man achter Marvel uit te spreken. “Hij heeft een eerlijke en oprechte manier van verhalen vertellen. Hiermee wist hij het publiek niet alleen in het verhaal te zuigen, maar zorgde hij er ook voor dat ze een emotionele band op konden bouwen met de karakters.” Volgens Bryan Cranston is dat vooral waar zijn kracht lag. Het creëren van karakters waar mensen zich mee kunnen identificeren.

Amit on Twitter

About time the geniuses of Hollywood make this happen: a Stan Lee biopic played by Bryan Cranston.

“Hij had een fantastisch gevoel voor hoe je een superheld toch menselijk kunt maken. Hun acties zijn herkenbaar voor mensen en ondanks dat ze helden zijn, gaf Lee ze ook zwaktes. Dit is waarom de superhelden van Marvel zo populair zijn. Ze zijn niet perfect,” aldus Bryan Cranston tegenover Unilad.

Nog geen plannen voor een film

Hij liet dan ook weten dat hij het wel ziet zitten om de hoofdrol te spelen in een biografische film over het leven van Stan Lee. “Ik ben zeker geïnteresseerd om die rol op me te nemen als iemand besluit om het leven van de geweldige meneer Lee te verfilmen.” Die plannen zijn er helaas nog niet, maar wij hebben er wel vertrouwen in dat dit gaat gebeuren. Het leven van deze man is gewoonweg te interessant om niet te verfilmen.

Eén ding dat Stan Lee en Bryan Cranston in ieder geval gemeen hebben is humor. Zo haalde de Breaking Bad-ster eerder dit jaar een briljante grap uit met een popsterretje. Echt geniaal, dus klik snel hier.

Maxim

Reageer op artikel:
Bryan Cranston onthult welke bijzondere rol hij nog zou willen spelen
Sluiten