Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Human Interest 3 apr 2018

Eindbaas Bryan Cranston haalt heerlijke grap uit met Britse popster

Wanneer op de Nederlandse radio een grap wordt uitgehaald met een muzikant is daar meestal een stripper bij betrokken. In Engeland ligt het niveau gelukkig wat hoger. Bij de BBC zijn ze namelijk ook best in voor een grapje, maar dan wel eentje waar iedereen om kan lachen. Onlangs was het opnieuw raak in de Britse studio toen Bryan Cranston en popster Mollie King langs kwamen.

Bryan Cranston behoeft geen introductie, maar de andere gast waarschijnlijk wel. Mollie Elizabeth King, zoals haar volledige naam klinkt, is een dertigjarig model en singer-songwriter. Haar grootste muzikale succes boekte ze met The Saturdays. Een Britse girl band die sinds 2007 popmuziek maakt. We gokken dat het niet helemaal jouw muziek is, maar voor het idee vind je hieronder één van hun hits.Superfan Bryan Cranston

Wie wel fan is van The Saturdays, is Bryan Cranston. Althans, dat is wat de BBC Mollie wil laten geloven. Met behulp van een souffleur doet de topacteur zich voor als groot fan van de meisjes band en de arme blondine trapt er met open ogen in. Het is misschien een beetje gemeen, maar wel hilarisch. Gelukkig kan Mollie King er zelf ook om lachen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Eindbaas Bryan Cranston haalt heerlijke grap uit met Britse popster
Sluiten