Marlon Labrie
Marlon Labrie Auto's & Motoren 29 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

Drie brute BMW-custom bikes die jou doen watertanden

Ieder weekend tippen we je een paar gave custom bikes. Ditmaal hebben we drie brute BMW’s voor je klaar staan waarvan je geheid gaat watertanden.

De BMW-custom bikes zijn wat minder betaalbaar dan je gewend bent in deze rubriek. Maar wat betreft de looks ga je het niet veel beter vinden voor deze prijs.

1. BMW R100RT Caféracer uit 1987 (13.900 euro)

Het eerste exemplaar van dit Duitse rijtje met custom bikes is een BMW R100RT uit 87. Dit monster is onlangs in Engeland volledig omgetoverd tot een waar museumstuk. Aan deze prachtige BMW is werkelijk alles veranderd. Om te beginnen is dit de motor helemaal gestript, gepoedercoat en zijn onnodige en lelijke attributen verwijderd. Het blok is gereviseerd, de remmen zijn als nieuw, hij heeft nieuwe schokbrekers en de caféracer is technisch helemaal in orde. De tweewieler is voorzien van een klassiek handgemaakt zadel, een gaaf caféracerstuur, een brute tank, een startsysteem zonder sleutel en stijlvolle LED-lichten. Het enige wat je nog moet doen is even 13.900 euro neertellen. Kun jij dat? Meer informatie vind je hier.

drie brute BMW custom bikes

2. BMW R65 uit 1986 (13.500 euro)

Deze Spaanse creatie schreeuwt om een nieuw baasje. Ook dit beest is volledig gestript, gepoedercoat, gereviseerd en voorzien van puntgave details. Zo heeft de BMW R65 een unieke paintjob, een brute uitlaat, gave velgen, een dik stuur en stijlvolle LED-verlichting gekregen. Daarnaast zitten er technische snufjes op zoals Bluethooth, een alarm en locatievoorziening. Het enige wat jij nog even moet doen is hem uit Spanje halen. Hij kost 13.500 euro en je gaat niet veel custom bikes van deze klasse voor een minder bedrag vinden. Meer informatie vind je hier.

drie brute BMW custom bikes
Afbeelding: Caferacerwebshop

3. BMW K100 Caféracer (13.000)

We sluiten dit heerlijke trio aan custom bikes af met een excentriekeling. Een Duitse bouwer pakte het helemaal anders aan met deze BMW K100 Caféracer. In plaats van een mysterieuze zwarte scrambler is dit een caféracer geworden die is ondergedompeld in de racekleuren van BMW. De custom bike heeft onwijs scherp plaatwerk, een typisch caféracerzitje, een clip-on stuur, een klassieke kuip, bar-end spiegels en een enorme uitlaat voor een monsterachtig geluid. Met deze jongen val je op en word je voorzien van een heerlijke klassieke vibe. Hij kost je wel een smak geld, 13.000 euro om precies te zijn. Meer informatie vind je hier.

drie brute BMW custom bikes
Afbeelding: Caferacerwebshop

Meer betaalbare custom bikes

Wil jij meer van dit soort heerlijke exemplaren zien? Check dan ook deze unieke custom bikes onder de 8.000 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Drie brute BMW-custom bikes die jou doen watertanden
Sluiten