Survive the Night trailer: Bruce Willis harkt geld als actie-opa

Het is altijd natuurlijk maar de vraag tot in hoeverre het klopt, maar naar verluidt speelt Bruce Willis enkel nog voor het geld in films. Het zou in ieder geval verklaren waarom de 65-jarige actieheld de afgelopen jaren in slechte B-film na slechte B-film speelde. Hoort Survive the Night daar ook bij?

Dat is een nieuwe actiefilm van regisseur Matt Eskandari, voorheen bekend als The Long Night. Bruce Willis speelt een actie-opa die zijn familie probeert te beschermen. De film komt op 22 mei in een beperkt aantal bioscopen uit, tegelijkertijd met een wereldwijde digitale release.

Survive The Night

Dat belooft niet per se veel goeds, maar de eerste volledige trailer belooft in ieder geval spectaculaire actiescènes.

Nadat zijn broer Mathias dodelijk gewond is geraakt bij een mislukte overval, stalkt Jamie traumadokter Rich van het ziekenhuis naar zijn huis. Jamie houdt Rich’s vrouw en dochter gegijzeld terwijl hij Rich dwingtt om zijn broer te opereren.

Daar heeft Rich absoluut geen vrede mee, die samenwerkt met zijn vader, Frank, een gepensioneerde sheriff, om de veiligheid van zijn gezin te garanderen.

Cast en meer

De cast bestaat onder andere uit Bruce Willis (Die Hard) als Frank, Chad Michael Murray (House of Wax) als Rich, Shea Bucker als Jamie en Tyler Jon Olson als Matthias.

Regisseur Matt Eskandari kun je kennen van films als 12 Feet Deep en Trauma Center. Stuk voor stuk nou niet bepaald Oscar-materiaal, maar alles wijst erop dat de makers met Survive the Night ook dit keer daar niet voor gaan. Behapbare actie, een spectaculair tussendoortje, met een Bruce Willis die in actie komt, zolang het nog kan. Ach, wat wil je nog meer?

Bruce Willis en IMDb…

Survive the Night is geproduceerd door Randall Emmett en George Furla, die voor de zestiende (!) keer samenwerken met Willis. Laten we in ieder geval hopen dat Survive the Night net iets beter uitpakt dan 10 Minutes Gone en Trauma Center, zijn vorige twee films. Die scoorden namelijk respectievelijk een 3.6 en 4.5 op IMDb. Dan weet je genoeg toch?

Reageer op artikel:
Survive the Night trailer: Bruce Willis harkt geld als actie-opa
Sluiten