Noah Korevaar
Noah Korevaar Films & Series 19 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

Bruce Willis terug als John McClane in Die Hard-promo

Bruce Willis is terug als John McClane. Hij speelt voor misschien de laatste keer de politieagent uit Die Hard voor een briljante stunt.

Het wordt weer sneller donker buiten, de bomen worden steeds kaler en weer steeds guurder. Voor je het weet is het december. Oftewel, tijd om de ultieme kerstfilm weer eens uit de (digitale) kast te trekken: Die Hard.

Bruce Willis en Die Hard

Bruce Willis in betere tijden, kun je gerust stellen. De afgelopen jaren speelde de 65-jarige acteur in goedkope D-film na goedkope D-film. Dat zal vast een lucratieve business zijn, maar voor fans van het betere actie-werk is het toch afzien.

Gelukkig is er goed nieuws. Nou ja, half. Voordat Disney Fox overnam was de studio bezig met een zesde Die Hard-film. Inclusief Bruce Willis die opnieuw de rol van politieagent John McClane op zich zou gaan nemen. De film zou zowel over de oude als de jonge McClane gaan, met flashbacks naar zijn tijd als broekie bij de NYPD.

We hebben al een aantal jaar niks meer van dat project gehoord. De kans is groot dat de overname van Disney er definitief een punt achter heeft gezet. Toch kunnen fans geheel vanuit het niks opeens alsnog Bruce Willis in actie zien als John McClane.

#DieHardIsBack

Gisteren zette de dochter van de beroemde acteur het internet op stelten door een mysterieuze video op Twitter te delen. Daarin floot haar vader de onofficiële Die Hard-themesong. Om het compleet te maken voorzag ze de tweet ook nog eens van de veelzeggende hashtag #DieHardIsBack.

De tagline “As one story ends, a new one begins” zegt genoeg, zou je zeggen. Helaas kunnen we je ook meteen uit je droom helpen, want later op de dag bleek het niet om een nieuwe Die Hard-film maar om een briljante marketingstunt te gaan van het batterijmerk DieHard.

Briljante stunt

Jup, Bruce Willis is nog steeds vooral geld aan het harken. Al kunnen we het hem met dit soort briljante stunts niet kwalijk nemen.

Toch, het doet een beetje pijn. Maar goed, als je Bruce Willis misschien wel voor de laatste keer als John McClane wilt zien, dan is de onderstaande video de beste reclame die je sinds tijden hebt gezien. Hij komt zelfs een oude bekende uit de originele film tegen!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Bruce Willis terug als John McClane in Die Hard-promo
Sluiten