Redactie
Redactie Food & Drinks 29 jul 2017

Nice! Bij Brooks kun je rustig je kinderen meenemen voor een etentje

Als je kinderen hebt, weet je dat het een struggle is: even een hapje of drankje doen terwijl jullie de kleine (of kleintjes) bij jullie hebben. Kids hebben nu eenmaal niet het geduld om stil te zitten en te wachten op hun bestelling. Dat kun je hen ook niet aanrekenen, maar je kunt er wél iets aan doen, zo bewijst Brooks.

Brooks, gevestigd aan de Amsterdamse Beethovenstraat, staat bekend als eclectisch. Dit door twee zussen gerunde restaurant trekt allerlei soorten mensen aan: van locals tot expats, van vriendengroepen tot eh… dus ook ouders.

Brooks scoort al langer met thema-dagen, zoals de Brooks Boozy Brunch op zondag tussen 11:00 en 16:00. Echt een tip om langs te gaan, want naast heerlijke gerechten (eerder waren er al burger-, taco- en pancake-edities) kun je ook zorgeloos je kind of kinderen meenemen. Het restaurant biedt namelijk een nanny service. Kleine kinderen worden on the spot vermaakt zodat jullie rustig een burgertje kunnen klappen. Deze zondag is er de Burger Edition 2.0. Reserveren kan via 020-3792020. Oppas regelen is dus niet nodig.

Reageer op artikel:
Nice! Bij Brooks kun je rustig je kinderen meenemen voor een etentje
Sluiten