De trailer van Baywatch is precies waar jij op hoopt

Beste vriend van Manners, door het zien van deze trailer ben je zojuist getuige geweest van het eerste beeld van een Oscar winnende film. Het verhaal wat… Nee, tuurlijk niet. Bam! De eerste trailer van Hollywoodspektakel Baywatch is ein-de-lijk hier en laat precies zien wat jij en je maten willen. Spoiler: iets met vrouwelijk schoon en The Rock.

Denken aan Pamela in haar badpak

Deze film zal niet geroemd gaan worden om zijn goede verhaallijn, maar met deze trip down memory lane gaan jij en je vrienden zeker een fantastische avond beleven. Verzamel van te voren in de plaatselijke hamburgertent en laat dat het startsein zijn van zo’n dikke anderhalf uur aan heerlijke nostalgie. Baywatch 2.0. Incluis de slow motion over het strand.

Alexandra Daddario (die ogen), Charlotte McKinney, Priyanka Chopra… er is een dozijn aan grade a babes aanwezig en dus is het een doodzonde om er niet van te genieten. Daarnaast lijkt het spel tussen Dwayne ‘The Rock’ Johnson en Zac Efron best goed uit te pakken, al boeit dat natuurlijk helemaal niemand.

Reageer op artikel:
De trailer van Baywatch is precies waar jij op hoopt
Sluiten