Media 7 nov 2018 Thomas Aalderink

De maker van Breaking Bad werkt aan een filmvervolg op de briljante serie

Ruim vijf jaar geleden verscheen de laatste aflevering van Breaking Bad en sindsdien is deze serie nooit meer overtroffen. Er verschenen genoeg toffe producties die in de buurt kwamen, maar het niveau van Breaking Bad werd volgens velen door niemand meer gehaald. Gelukkig is er nu goed nieuws voor iedereen die vijf seizoen lang aan de buis gekluisterd zat, want er komt een film over de serie.

Volgens The Hollywood Reporter gaat het om een twee uur durende film die zich afspeelt binnen de wereld van Breaking Bad. Of het een prequel, sequel of tegelijkertijd met de serie afspeelt, is nog onbekend. Het enige wat we weten is dat de film draait rondom de ontsnapping van een ontvoerde man. Volgens The Albuquerque Journal heeft hij de werktitel Greenbriar gekregen en speelt de film zich af in New Mexico.

Vince Gilligan

Het is dus automatisch ook nog niet bekend of we de acteurs uit de serie gaan terugzien in deze film. Achter de namen van Bryan Cranston en Aaron Paul staat dus nog een vraagteken. Toch zien we al wel één bekende naam bij het project staan en dat is die van Vince Gilligan. Hij is dé man achter Breaking Bad en hij staat dus ook aan het roer van deze nieuwe film.

Vince Gilligan gaat volgens de eerste berichten de film schrijven, produceren en mogelijk ook regisseren. Daar krijgt hij natuurlijk wel wat hulp bij en niet van de minsten. Mark Johnson en Melissa bernstein schijnen betrokken te zijn bij het projecten en die kun je kennen van de Breaking Bad prequel-serie: Better Call Saul.

Breaking Bad The Movie op Netflix?

Wanneer de film gaat verschijnen is nog onbekend. Het is ook nog niet duidelijk of de Breaking Bad film in de bioscoop gaat draaien, op televisie komt of misschien wel bij Netflix te zien gaat zijn. Volgens The Albuquerque Journal hoeven we waarschijnlijk niet eens zo heel lang te wachten. Zij beweren namelijk dat de opnames deze week al gaan beginnen. Laat maar komen! Wij kunnen niet wachten.

NU.nl

Reageer op artikel:
De maker van Breaking Bad werkt aan een filmvervolg op de briljante serie
Sluiten