Briljant! Het bekendste biertje uit Breaking Bad is binnenkort echt te koop

Het is bijna vijf jaar geleden dat de laatste aflevering van Breaking Bad op televisie verscheen. Gelukkig kunnen we dankzij Netflix deze briljante serie blijven bingen. Dat kun je binnenkort ook weer gaan doen, maar dan onder het genot van een een wel heel toepasselijk biertje. Ja, het is echt waar: Schraderbräu gaat er echt komen.

Als je deze briljante serie gezien hebt, weet je natuurlijk meteen waar we het over. Mocht je het niet meer weten, dan volgt nu een korte uitleg. De zwager van Walter White is Hank Schrader en wordt gespeeld door Dean Norris. Hij werkt voor de DEA, maar naast het oppakken van drugscriminelen heeft hij nog andere hobby’s. Zo verzamelt hij stenen, correctie: mineralen, en brouwt Hank zijn eigen bier.

Hank Schrader krijgt eigen biertje

Deze goudgele graansmoothie, die hij SchraderBräu noemt, komt in de serie meerdere keren voorbij. We vroegen ons toen iedere keer af of het ook een beetje te drinken is en daar gaan we nu dus echt achterkomen. De prijswinnende brouwerij Figueroa Mountain Brewing Co. uit Californië is gespecialiseerd in Duits bier en haalde de merkrechten voor SchraderBräu binnen.

“Het is een droom die uitkomt om samen met Sony Pictures en Figueroa Mountain met een product te komen waar ik veel passie voor heb. Samen met het team van Figueroa heb ik hard gewerkt aan een recept voor een mogelijk prijswinnend biertje die een groot publiek zal aanspreken. We hebben er veel tijd en moeite in gestoken om een biertje te maken dat waardig is aan de show en alle geweldige fans. Wij vinden het eindresultaat in ieder geval fantastisch!” Aldus Dean Norris.

Het beste van Hank in Breaking Bad

Breaking Bad – Best of Hank Schrader

WARNING: Spoilers from all seasons A highlight reel portraying most of the comic relief moments from one of my favorite characters in Breaking Bad, Hank Schrader (Dean Norris). Disclaimer: All publicly recognizable characters, settings, etc. are the property of their respective owners. The original characters and plot are the property of the author.

Wanneer en waar SchraderBräu te koop gaat zijn is nog niet bekend. Er is al wel een door Sony opgezette website live, maar daar staan alleen nog maar de woorden: Coming Soon! Volgens bronnen gaat het biertje en andere merchandise ergens eind mei verschijnen. We houden het voor je in de gaten.

Breaking Bad film op Netflix

Het zijn mooie tijden voor Breaking-Bad fans, want er wordt op dit moment ook gewerkt aan een heuse vervolgfilm met behoorlijk wat leden uit de originele cast. Meer weten over deze film? Klik dan hier.

Maxim

Reageer op artikel:
Briljant! Het bekendste biertje uit Breaking Bad is binnenkort echt te koop
Sluiten