Bob Odenkirk brengt verrassend nieuws Breaking Bad film Netflix

Onlangs kwam het aangename nieuws naar buiten dat de epische serie Breaking Bad terugkomt. Niet in de vorm van een nieuw seizoen, maar in de vorm van een film. Waar we normaal meteen sceptisch zijn als het om remakes en reboots gaat, lijkt het hier om meer dan makkelijk zakkenvullen te gaan.

Breaking Bad film is klaar

Bob Odenkirk, Aaron Paul, Bryan Cranston: een groot deel van de originele cast keert terug. Better Call Saul ster Bob Odenkirk heeft vandaag nog beter en behoorlijk verrassend nieuws voor fans: de film is al compleet gefilmd. De acteur is er zelf behoorlijk verbaasd over dat nog niemand dat wist. Tegenover The Hollywood Reporter zei hij het volgende:

“Ik weet niet precies wat mensen wel weten en wat ze niet weten. Ik kan het moeilijk geloven dat je niet wist dat het al is gefilmd. Ze zijn al klaar. Snap je wat ik bedoel? Hoe kan dat nog een geheim zijn? Maar het is echt zo. Ze zijn er wonderbaarlijk genoeg in geslaagd het geheim te houden.”

Met zo’n sterrencast en een franchise van een dergelijk formaat is dat anno 2019 inderdaad een indrukwekkende prestatie. We weten nog vrij weinig over waar de Breaking Bad film over zal gaan. Wat we wel weten, is dat het verhaal van Jesse door zal gaan, gespeeld door Aaron Paul. Fans gaan eindelijk ontdekken wat er gebeurt nadat “hij ontsnapt uit Albuquerque na de bloedige gebeurtenissen uit de serie-finale.”

Naast Bryan Cranston als Walter White zullen dus ook andere bekende gezichten terug keren. Het is helaas nog niet bekend wanneer het project uit gaat komen, maar wel waar we de Breaking Bad film kunnen gaan kijken: op Netflix! Op die streamingdienst gaat het project zijn debuut maken, om vervolgens in Amerika op de zender AMC uitgezonden te worden.

Het slechte nieuws is dus dat het voorlopig nog een kwestie van afwachten blijft. Gelukkig heeft Netflix in de tussentijd genoeg nieuwe topfilms en series voor je in de aanbieding.

VALERIE MACON / AFP
Bob Odenkirk Bron: VALERIE MACON / AFP
Reageer op artikel:
Bob Odenkirk brengt verrassend nieuws Breaking Bad film Netflix
Sluiten