In beeld: hoe stijlkameleon Brad Pitt op al zijn exen leek

Brad Pitt is een stijlicoon. Alles wat je deze man aantrekt staat. Ieder kapsel kan hij hebben. Over de hele wereld vallen vrouwen en mannen in het katzwijm bij alleen al zijn aanwezigheid.

Duidelijk, Brad Pitt heeft veel vriendinnen en vrouwen gehad. Logisch. Maar wist je dat juist zijn pallet aan exen zo stijlbepalend is geweest?

Brad Pitt leek op al zijn exen

Hierna zie je het in ieder geval niet snel meer anders. De geschiedenis leert dat Brad Pitt zich altijd kleedt naar de stijl van zijn partner, al dan niet volledig in haar stijl opgaat.

In zijn jongere jaren ging de stijlkameleon met onder anderen Robin Givens, Christina Applegate, Juliette Lewis en E.G. Daily. Later kwamen daar zijn meest aansprekende exen bij. Maar of hij nou met Gwyneth Paltrow, Jennifer Aniston, Angelina Jolie of een van die andere exen een relatie had, Brad Pitt veranderde langzaam in zijn vriendin. Qua stijl dan hè, we zitten niet in een Marvel-film.

Gwyneth Paltrow, Jennifer Anniston, Angelina Jolie en de rest

De zonnebril en lokken van Gwyneth Paltrow, het lange stijle of juist strak achterover gekamde haar van Angelina Jolie, de highlights en lach van Jennifer Anniston. Om maar te zwijgen over die mierzoete unisex-outfits uit de jaren 80. De foto’s vertellen de rest. En we moeten nog even bedenken of we dit eng of inspirerend vinden.

De meest recente vriendin, die inmiddels ook alweer tot zijn exen behoort, is het Duitse model Nicole Poturalski. We hebben geen foto’s van hen samen ter bewijs van, maar Brad Pitt zal er vorig jaar ongetwijfeld ongeveer zo hebben uitgezien als op deze foto’s. Is er dan ook nog serieus filmnieuws? Ja hoor, de stijlkameleon heeft zich onlangs gevoegd bij de sterrencast van The Lost City Of D.

Reageer op artikel:
In beeld: hoe stijlkameleon Brad Pitt op al zijn exen leek
Sluiten