Alrik de Jong
Alrik de Jong Style 14 sep 2020

Brad Pitt voor Brioni is alles wat je als man wil zijn

Brad Pitt is te zien in een nieuwe campagne van het Italiaanse modelabel Brioni. Hij vertegenwoordigt alles wat je als man wil zijn. En het benijdenswaardige: het kost hem geen enkele moeite.

Brioni is een Italiaans modehuis, oorspronkelijk gevestigd in Rome. Het is in 1945 opgericht en staat bekend om maatpakken voor heren, confectiekleding en lederwaren. In 2020 bestaat het modehuis 75 jaar en dat wordt onder meer gevierd met Brad Pitt als merkambassadeur.

Brad Pitt voor Brioni (Fall/Winter 2020)

De nieuwe Tailoring Legends-campagne is het uithangbord van de nieuwe collectie voor het najaarsseizoen. De beelden van Brad Pitt zijn gedeeld en nu willen we ook een pak van Brioni.

De nieuwe collectie bestaat overigens uit meer dan alleen pakken. Brad Pitt is ook te zien in een double-breasted jas en trui (beide van duurzaam kasjmier). Een wollen pantalon maakt die outfit compleet. Ook de ‘travel look’ is lekker, kort gezegd de nonchalante variant van de Peaky Blinders-look. En dan is er nog de klassieke black tie, een dresscode die de Amerikaanse acteur op het lijf geschreven is.

De looks

Je kunt de looks van Brad Pitt per item shoppen op de website van Brioni. Voor het pak betaal je meer dan 5.000 euro, terwijl de beige double-breasted jas van kasjmier je bijna 9.000 euro kost. Maar fantaseren is ook leuk, zie het als een ongekende dosis stijlinspiratie.

brad pitt, brioni, campagne, pakken
(Afbeelding: Brioni)
brad pitt, brioni, campagne, pakken, 2
(Afbeelding: Brioni)
brad pitt, brioni, campagne, pakken, 3
(Afbeelding: Brioni)
(Afbeelding: Brioni)

Ook voor de collectie Spring/Summer 2020 was Brad Pitt al merkambassadeur voor Brioni. Dat leverde onder meer het coolste billboard ooit op in Miami. “Ik heb de tijdloze en elegante ontwerpen van het modehuis altijd al bewonderd. Het merk staat voor creativiteit, kwaliteit en uitmuntendheid”, aldus de stijlvolle acteur.

šŸ‘€ Check ook: Donald Glover is Hollywoods best geklede man: 12 outfits ter bewijs

Reageer op artikel:
Brad Pitt voor Brioni is alles wat je als man wil zijn
Sluiten