Redactie
Redactie Advertorial 3 apr 2017

Bourgondisch genieten tijdens een stedentrip? Wij helpen je kiezen!

Wat is voor jou de reden om een stedentrip te doen? Architectuur? Mode? Of ga je voor het bourgondische leven? De Europese steden vormen walhalla’s voor fijnproevers. Maar welke stad kies je uit om je smaakpapillen maximaal te verwennen?

Zoek je een prachtig biercafé met oneindig veel bieren? Wil jij je tanden in een epische burger zetten? Een Franse bistro onderste boven halen? Alle denkbare Spaanse tapas uitproberen? Whisky proeven in de distilleerderijen waar ze geboren zijn? Oftewel: in welke stad ga jij je bourgondische geest en hongerige maag geven waar ze om vragen?

Manners Express

Wij helpen je graag verder bij het kiezen van de stad waar je volgende stedentrip heen gaat. Samen met NS International hebben we de Manners Express ontwikkeld. Op basis van jouw antwoorden selecteren we een stad die perfect bij je behoeftes past. De Manners Express invullen is simpel en snel.Reizen met de trein, waarom zou je het doen? Wie ooit heeft geprobeerd om met de auto in het centrum van een stad te komen, kent de drama’s. Stations liggen meestal in het hart van een stad. In de trein kun je ondertussen rustig ontspannen, serie-tje wegkijken, lunchen en niet geheel onbelangrijk: de prijzen zijn veelal behoorlijk gunstig. Check de Manners Express voor de mogelijkheden.

in samenwerking met NS International

Reageer op artikel:
Bourgondisch genieten tijdens een stedentrip? Wij helpen je kiezen!
Sluiten