Pim Jansen
Pim Jansen Life 20 mei 2020

Bouchard-fan betaalt $85.000 voor date met tennisster en bikini-model

De een kent Genie Bouchard als bikini-model voor Sports Illustrated, de kent haar vooral als tennisster Eugenie Bouchard. Feit is dat mannen graag met de 26-jarige dame uit Canada op date gaan. Een fan betaalde daar zelfs 85.000 dollar voor.

Bouchard is een professioneel tennisster en dubuteerde al op haar vijftiende in het het profcircuit. Haar beste jaar beleefde ze in 2014, waarin ze de halve finales van de Australian Open en Roland Garros bereikte en de finale van Wimbledon. Dat niveau heeft ze nooit meer Geëvenaard. Althans, op de tennisbaan. Inmiddels is ze bekender als model en dan met name vanwege haar bikini-shoots in Sports Illustrated Swimsuit.

Bouchard-fan betaalt fortuin voor date met tennister

Voordat je rare dingen gaat denken: de betaalde date met Genie Bouchard is het resultaat van een veiling, waarvan de opbrengsten naar het goede doel gaan. De dollars gaan naar verschillende organisaties die hulp bieden aan mensen die geraakt worden door de gevolgen van de pandemie. Het gaat om Meals on Wheels, World Central Kitchen en No Kid Hungry.

Uiteindelijk werd er 85.000 dollar betaald voor de date met Bouchard, die bestaat uit een etentje. “85K?!?!? you guys are AMAZING!!! i’m so grateful and proud of you all for joining me on this project. i can’t wait to meet the winner!“, aldus de tennisster op Instagram. Het is niet bekendgemaakt wie de fan is en wanneer de date plaatsvindt. We wachten de foto af.

Bikini-model voor Sports Illustrated

Naast haar tenniscarrière is Bouchard actief als influencer en model. Als je haar zoekt in Google, zie je tegenwoordig meer bikini-foto’s dan beelden op de tennisbaan. Dat is vooral te danken aan Sports Illustrated. Een overzicht van haar beste werk, zowel professioneel als privé.

Het is niet de eerste opmerkelijke date van bikini-model en tennisster Eugenie Bouchard. Lees hier meer.

Lees ook: Emilia Clarke wil virtueel met jou daten in ruil voor een donatie

Reageer op artikel:
Bouchard-fan betaalt $85.000 voor date met tennisster en bikini-model
Sluiten