Redactie
Redactie Stuff 22 sep 2017

Bose’s nieuwe Bluetooth speaker is klein, totdat hij zijn kunsten laat zien

Draagbare bluetooth speakers zijn ontzettend handig om mee te nemen naar het park, het strand of zelfs tijdens een ruige survivaltocht. Wat je ook doet, muziek maakt het altijd een stuk aangenamer. Je speaker moet dan wel tegen een stootje kunnen en klein genoeg zijn om niet in de weg te zittten. Toevallig is dat precies de beschrijving van Bose’s nieuwe SoundLink Micro Bluetooth speaker.

De SoundLink Micro is de kleinste Bluetooth speaker van Bose, maar zit propvol technologie om de beste geluidskwaliteit te leveren. Elk onderdeel is zorgvuldig geproduceerd om badass geluid te leveren. Zo is de speaker uitgerust met een speciaal ontworpen transducer en de twee siliconen passieve radiatoren.

Scheurbestendige band om overal aan vast te maken

Om makkelijk overal van je muziek te genieten is de SoundLink Micro voorzien van een scheurbestendige band. Volgens Bose maakt het niet uit of je hem voor de eerste of voor de duizendste keer bevestigt. Hij blijft gewoon zitten daar waar je hem vastzet. Dus maak hem vast aan je racefiets, je rugtas of zelfs je riem. Je hoeft niet bang te zijn om het apparaatje kwijt te raken.

Water en sneeuw is geen probleem

Het doel van Bose was om een altijd presterend apparaat te maken. Dat betekent dat de speaker zijn mannetje kan staan onder alle omstandigheden. De buitenkant is gemaakt van siliconenrubber zonder overbodige naden en openingen. Dit zorgt ervoor dat hij bestand is tegen deuken, krassen en scheuren en ook water zonder problemen weet te trotseren. De SoundLink Micro heeft een IPX7 classificatie en kan gerust in het zwembad vallen. Ook regen of sneeuw zijn geen bedreiging voor het apparaatje.

Siri en Google Assistant ondersteuning

Als je bezig bent met extreme sporten kun je natuurlijk niet even je smartphone pakken om het volgende nummer op te zetten. Daarom ondersteunt het apparaat ook Siri en Google Assistant. Zo kun je gewoon via spraakopdrachten de Bluetooth speaker vertellen wat hij moet doen.

Dertig dagen uitproberen

De speaker is hier te bestellen voor 119,95 euro. De verzending is gratis en je kunt hem dertig dagen vrijblijvend uitproberen. Voor wat variatie kun je kiezen uit een blauwe, zwarte en oranje variant.

Dit artikel verscheen al eerder op WANT.

Reageer op artikel:
Bose’s nieuwe Bluetooth speaker is klein, totdat hij zijn kunsten laat zien
Sluiten