Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Hebbedingen 23 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

5 spannende kaart- en bordspellen om de feestdagen mee door te komen

Rollende dobbelstenen, rondvliegende kaarten en langzaam leeglopende zandlopers. Voor velen zijn de feestdagen niet compleet zonder deze dingen. Gezellig een bordspel spelen hoort er helemaal bij en dus kan het geen kwaad om iets nieuws in huis te halen. Dit is het ideale moment, want Bol.com stunt vandaag met flinke Black Friday kortingen.

De blauwe webwinkel kiest iedere dag een aantal productgroepen en voorziet deze van leuke kortingen. Vandaag zijn de bordspellen aan de beurt. Speciaal om die reden hebben wij vijf top spellen voor je geselecteerd, die zelfs zonder Black Friday iedere euro waard zijn.

5 bordspellen met Black Friday-korting

30 Seconds

Dat een goed spel niet ingewikkeld hoeft te zijn, bewijst 30 seconds. In dit spel nemen teams het tegen elkaar op. Eén iemand in het team krijgt een kaartje met daarop vijf begrippen. Dit kan werkelijk van alles zijn. Deze moeten beschreven worden zodat de teamgenoten het kunnen raden. Hoe meer je goed hebt, des te sneller je de finish bereikt. Een hectisch, maar zeer vermakelijk spel.

Koop 30 Seconds hier met 31% Black Friday-korting

 

30 Seconds bordspel Black Friday
30 Seconds. (Afbeelding: 999 Games)

Peaky Blinders – Under New Management

Fan van de serie Peaky Blinders? Dan ga je dit spel geweldig vinden. Hierin ervaar je namelijk zelf hoe het is om een gangster te zijn in Birmingham. Zo moet je handelen, gokken en je tegenstanders uit de weg ruimen. Een spannend en uitdagend gangsterspel dat je alleen kunt winnen door je innerlijke Tom Shelby te laten ontwaken.

Koop Peaky Blinders – Under New Management hier met 40% Black Friday-korting

peaky blinders, bordspel, under new management, winnen, thomas shelby
Het Peaky Blinders bordspel. (Afbeelding: Just Games)

Ticket to Ride Europa

Zit je regelmatig in de trein en denk je: “Ik had dit allemaal heel anders gedaan.” Dan is dit je kans. In Ticket to Ride is het namelijk aan jou om een heel spoornetwerk aan te leggen. Maar pas op! Je bent niet de enige die alle felbegeerde trajecten in handen wil hebben. Kortom, een spannend en strategisch bordspel.

Koop Ticket to Ride Europa hier met 38% Black Friday-korting

Ticket to Ride bordspel Black Friday
Ticket to Ride Europa. (Afbeelding: Days of Wonder)

Catan: Big Box

Een lijstje met bordspellen is niet compleet zonder Catan. Dit handelsspel is een favoriet van velen en won al meerdere prijzen. Dankzij dit succes zijn er verschillende uitbreidingen bijgekomen. Deze kun je allemaal los kopen, maar je kunt ook voor de Big Box gaan. Hierin vind je het basisspel + vijf verschillende uitbreidingen.

Koop Catan: Big Box hier met 40% Black Friday-korting

Catan Black Friday Bol.com
De Catan Big Box. (Afbeelding: 999 Games)

Throw Throw Burrito

Kun je niet lang genoeg stilzitten voor een bordspel? Dan is Throw Throw Burrito wat je zoekt. In dit hectische spel probeer je setjes kaarten te verzamelen en gooi je letterlijk met burritos. Het is te bizar om uit te leggen, maar absoluut een aanrader.

Koop Throw Throw Burrito + Exploding Kittens hier met 29% Black Friday-korting

Nog niet genoeg? Check dan ook deze 8 bord- en kaartspellen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
5 spannende kaart- en bordspellen om de feestdagen mee door te komen
Sluiten