2K Games onthult releasedatum en nieuwe trailer van het veelbelovende Borderlands 3

Vorige week werd de game Borderlands 3 na een periode van geruchten eindelijk onthuld. En nu weten we wanneer de game uitkomt. Vanaf 13 september kun je losgaan met de titel. Samen met die informatie hebben ontwikkelaar Gearbox en uitgever 2K Games nog veel meer bekendgemaakt van de game.

Borderlands 3 komt er aan

Wanneer Borderlands 3 verschijnt, dan kun je hem spelen op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Voor de pc-versie moet je wel terecht in de Epic Gamestore. Pas in april 2020 kun je hem scoren op een platform als Steam. De game neemt je mee naar een afgelegen buitenaardse wereld, waar de Calypso Twins bezig zijn om de verschillende bendes in het universum samen te brengen en op die manier voor de ultieme chaos te zorgen. Het is aan de speler om dat te voorkomen. In de game kun je aan de slag met één van de vier beschikbare Vault Hunters, waarbij elke Vault Hunter zijn eigen specifieke vaardigheid en Skill Tree heeft.

Borderlands 3 Official Announce Trailer [International]

Borderlands 3 arrives on Xbox One, PS4, and PC on September 13, 2019! Pre-Order now to get the Gold Weapon Skins Pack! ➜ https://Borderlands.com Tune in to the Gameplay Reveal Event on May 1 at Borderlands.com, where we’ll debut the first hands-on look at Borderlands 3!

Borderlands 3 kun je in je eentje spelen, maar het is uiteraard ook mogelijk om de game met een vriend of vriendin te spelen. Dat is online mogelijk, maar ook zeker samen op de bank via een splitscreenmodus. Daarbij ondersteunt de game splitscreen voor twee spelers. De game maakt daarbij gebruik van een systeem genaamd level-sync. Op die manier speel jij tegen vijanden op basis van jouw level. Op die manier ga je als nieuwkomer niet gelijk er aan als je met een vriend speelt die op een hoog level zit. Ook is het goed om te weten dat de loot die gedropt wordt exclusief voor jou is. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je achter het net vist.

Wanneer Borderlands 3 uitkomt, zijn er verschillende versies waar je uit kunt kiezen. Je begint met de standaardversie, die uiteraard standaard is. Vervolgens heb je de Borderlands 3 Deluxe Editie. Deze wordt geleverd met een aantal in-game extra’s in de vorm van het Retro Cosmetic-pack, het Neon Cosmetic-pack, Gearbox Cosmetic-pack, het Toy Box Weapon-pack en een mod voor extra XP en extra buit. Wil je nog wat verder gaan, dan is er nog de Borderlands 3 Super Deluxe Edition. Deze bevat alles dat in de Deluxe Editie zit en breidt dat uit met vier verhaal-DLC-packs met nieuwe verhalen, missies en uitdagingen. Zeg maar de Season Pass. Ook krijg je het Butt Stallion-wapenskin, een wapensieraad en een granaatmod.

Wil je helemaal losgaan? Dan is er de Diamond Loot Chest Collector’s Edition. Deze wordt geleverd in een loot chest zoals je die uit de game kent. Hij bevat alles dat in de Super Deluxe Editie zit en voegt daar nog de volgende fysieke dingen bij:

Borderlands 3 personagebeeldjes (x10): Maak je plank leeg voor de volledige cast, inclusief de vier nieuwe Vault Hunters, de extremistische Calypso Twins en nog een paar van de populairste personages uit het Borderlands-universum! (Ongeveer 7,5 cm hoog);

Sanctuary 3-bouwpakket: Bouw je eigen Sanctuary 3-modelschip en laat hem prijken op de bijgeleverde voet;

Vault Key-sleutelhangers (x4): Omdat je maar nooit weet wanneer je een ongeopende Vault tegenkomt;

Stoffen heelal-kaart: Ontdek de nieuwe werelden na Pandora met Typhon DeLeons kaart van de Borderlands;

Personage-lithografieën (x5): Unieke afbeeldingen van personages, met de nieuwe Vault Hunters en de extremistische Calypso Twins;

Borderlands 3 Steelbook-doosje: Een prachtig metalen doosje dat thuishoort op de plank van elke verzamelaar.

Tot slot hebben we nog een aantal screenshots van de game. Bekijk deze hieronder.

Borderlands 3
Borderlands 3
Reageer op artikel:
2K Games onthult releasedatum en nieuwe trailer van het veelbelovende Borderlands 3
Sluiten