Borderlands 3 is onthuld, eerste deel krijgt een remaster

Eén van de leukste games die je coöperatief kunt spelen is Borderlands 2. Het is een game die je samen met drie vrienden kunt spelen en een avontuur beleeft op de planeet Pandora. Daarbij krijg je verschillende uitdagingen waarbij je met vele verschillende wapens vijanden afknalt. Je bent daarbij telkens op zoek naar betere wapens om zo sterkere vijanden te verslaan. Dit jaar komen er twee games uit. Ten eerste heb je met Borderlands 3 een groot nieuw deel, maar daarbovenop wordt het eerste deel opnieuw uitgebracht.

Borderlands 3

Laten we beginnen met Borderlands 3. Tijdens een presentatie op de PAX East gamebeurs heeft ontwikkelaar Gearbox Software het nieuwste deel onthuld. De onthulling is echter nog een teaser. Op 3 april belooft de ontwikkelaar meer van de game te laten zien. Toch kunnen we uit de teaser al heel wat elementen halen. Zo kun je andermaal met vier man aan de slag, draait het nog altijd om de mogelijkheid om betere wapens te verzamelen en komen vele oude bekende personages van de voorgaande games terug.

Borderlands 3 Official Reveal Trailer – International

Check out the Borderlands 3 Developer Trailer and prepare for an all-new mayhem-fueled adventure! Visit Borderlands.com on April 3 for more info. Music: “Can’t Hold Me Down” by GRiZ (ft.

Maar tegelijkertijd hebben we ook veel vragen. Wanneer komt de game bijvoorbeeld uit? En hoe zorgt de game er voor dat hij in 2019 of 2020 nog actueel is? Hopelijk daarover snel meer. Hieronder ook nog een paar screenshots uit de trailer.

Borderlands 3

Borderlands: Game of the Year Edition

Naast de aankondiging van Borderlands 3 is ook bekendgemaakt dat het eerste deel opnieuw wordt uitgebracht. Borderlands: Game of the Year Edition brengt het originele avontuur in een 4K-resolutie met HDR en verschijnt al op 3 april. De game is dan beschikbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Naast het feit dat de game er een stuk beter uit ziet, zijn er ook andere verbeteringen doorgevoerd.

Borderlands: Game of the Year Official Trailer – International

Borderlands: Game of the Year Edition drops April 3rd! Discover the co-op shooter-looter that started it all! With new weapons, visual upgrades, character he…

Zo krijgt de game een minimap, waardoor het overzichtelijker is waar je heen gaat. Ook ondersteunt de game SHiFT, waarmee je via codes, die door de social media kanalen van de game wordt gedeeld, Golden Keys krijgt. Daarmee kun je speciale lootboxes openen en op die manier speciale wapens krijgen. Ook van die game hebben we een paar screenshots.

Borderlands
Reageer op artikel:
Borderlands 3 is onthuld, eerste deel krijgt een remaster
Sluiten