Alrik de Jong
Alrik de Jong | LinkedIn Life 26 okt 2020

Borat reageert briljant op belediging Trump en ontkenning Giuliani

Sacha Baron Cohen, beter bekend als een van zijn alter ego ’s Borat, heeft onder zijn eigen naam gereageerd op de beledigingen van de Amerikaanse president Donald Trump. Uitzonderlijk, want normaal gesproken reageert hij meestal als een van zijn typetjes.

Aanleiding voor Donald Trump om zijn pijlen te richten op Sacha Baron Cohen, was de manier waarop Borat zijn advocaat Rudy Giuliani in de val lokte en opnam met een verborgen camera. De advocaat werd verleid door wat hij dacht een 15-jarig meisje en stak onder meer een een hand in zijn broek. De beelden zijn te zien in de nieuwe film van de fictieve Kazachse journalist. Lees en bekijk hier meer.

Sacha Baron Cohen reageert op belediging Trump

Dit schoot Donald Trump in het verkeerde keelgat. “Grab ‘em by the pussy”, zal hij hoofdschuddend gedacht hebben. Maar waar hij teleurgesteld zal zijn geweest richting Rudy Giuliani, werd hij echt boos op Sacha Baron Cohen. “Je bent een griezel en ik vind je niet grappig”, aldus de Amerikaanse president.

“Donald, ik waardeer de gratis publiciteit voor Borat 2. Ik moet toegeven dat ik jou ook niet grappig vindt, maar de hele wereld lacht wel om jou. Ik ben altijd op zoek naar mensen om racistische hansworsten te spelen, en laat jij na 20 januari nou net een baan nodig hebben. Laten we eens praten”, aldus Sacha Baron Cohen.

Borat reageert op ontkenning Rudy Giuliani

Terug naar Rudy Giuliani, de advocaat van Donald Trump voor wie leeftijd slechts een getal is. Ondanks de camerabeelden ontkent hij alles. Eerder reageerde Borat in de onderstaande tweet al met de nodige spot op de ophef. Maar nu heeft Sacha Baron Cohen ook gereageerd in de Britse media. “De advocaat stelt dat hij niets ongepasts heeft gedaan. Ik denk dat dit een fascinerende kijk geeft op wat het regime van Donald Trump ziet als gepast gedrag tegenover vrouwen”, aldus de acteur. Veel meer wil hij er niet over kwijt, omdat hij zijn nieuwe film vooral het werk wil laten doen.

Borat Subsequent Moviefilm is inmiddels te zien via Amazon Prime.

🎬 Check ook: 7 Netflix-documentaires die je vóór de Amerikaanse verkiezingen moet kijken

Reageer op artikel:
Borat reageert briljant op belediging Trump en ontkenning Giuliani
Sluiten