Noah Korevaar
Noah Korevaar Films & Series 2 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

Borat is terug! Aanstootgevende trailer en releasedatum onthuld

Borat is terug! Sacha Baron Cohen trekt veertien jaar na de film die we allemaal kennen opnieuw een mankini aan, dit keer in de vorm van een mondkapje, om heel Amerika op stelten te zetten.

Het grote publiek maakte in 2006 met Baron Cohen kennis door zijn typetje Borat, een flamboyante Kazachstaanse man met een snor. De foute man trok in de mockumentary door Amerika, op zoek naar waardes en ideeën om Kazachstan naar een hoger niveau te tillen.

Borat is terug

Althans, dat was de komische smoes. In de praktijk werd Kazachstan vooral belachelijk gemaakt, iets wat het land anno 2020 nog steeds niet is vergeten.

Dat Baron Cohen veel meer dan absurde typetjes kan, bewees hij sindsdien onder andere met de ondergewaardeerde Netflix Original The Spy, een razend spannende spionageserie.

Maar goed, nu de wereld in de fik staat kunnen we wel weer wat foute humor gebruiken. Gelukkig is de komiek de afgelopen maanden weer in zijn mankini gekropen (zie de poster) voor een vervolgfilm.

Amazon Prime Video

Dat was al eerder bekend, maar nu is het ook officieel aangekondigd dat de film exclusief naar Amazon Prime Video komt. Top, want voor 2,99 euro heb je ook een abonnement in Nederland.

Borat: Subsequent Moviefilm, zoals de mockumentary alleen al meesterlijk heet, komt op 23 oktober uit. Verder hebben we nog geen idee waar de film over gaat, maar het feit dat de makers per se wilden dat de film voor 3 november uitkomt zegt waarschijnlijk genoeg: Baron Cohen gaat vast de draak steken met de Amerikaanse verkiezingen.

Trailer

De eerste trailer geeft alvast een voorproefje op wat we kunnen verwachten. Inclusief het debuut van de zogenaamde dochter van Borat, die hij weg lijkt te willen geven… Je merkt het al: dit is echt zo’n film waarvan je dubbel ligt of waar je juist helemaal niks mee hebt. Heerlijk. Op naar 23 oktober!

Borat Subsequent Moviefilm Amazon Prime Video trailer
Een… Maskini? (Bron: Amazon)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Borat is terug! Aanstootgevende trailer en releasedatum onthuld
Sluiten