Life

Ervaar het ultieme strandgevoel met dit Bondi Beach bachelor pad

Zon, zee, strand en een prachtige villa

Welkom op het beginpunt van de Australische strand- en surfcultuur: Bondi Beach. Misschien wel één van de bekendste en populairste stranden ter wereld. Het is hier prima vertoeven en daarom mag het geen verrassing zijn dat de omliggende gebieden volgebouwd zijn met luxueuze villa’s. Dit bachelor pad is in onze ogen de mooiste.

Hout, metaal en vierkant. Dat is de gemakkelijkste manier om dit pand te omschrijven, maar daar doen we de schoonheid geen eer mee aan. De door Architectural Workshop ontworpen villa voelt als een verfrissende wind, omdat het afwijkt van de standaard luxe woningen. Het donkere hout voelt warm aan en dankzij het vele glas kun je optimaal genieten van de Australische zon.

Foto: D’Marge

Wat het huis echt bijzonder maakt, is de indeling. Geen standaard floorplan, maar bijzonder gebruik van ruimte met als hoogtepunt het zwembad. Deze glazen pool ligt namelijk midden in het huis. Zo heb je als man altijd goed zicht op je laatste verovering (of steady dame voor de niet-vrijgezelle man, applaudisseren we ook voor) wanneer ze een verfrissende duik neemt.

Meer zien van dit schitterende huis? Neem dan vooral een kijkje op D’Marge.

18-05-2017 - Thomas Aalderink