Pim Jansen
Pim Jansen Auto's & Motoren 17 apr 2020
Leestijd: 2 minuten

Bol dropt met deze Fat Tire e-bike een brute elektrische fiets

Iedereen heeft zo zijn wensen als het om een nieuwe elektrische fiets gaat. De een gaat puur voor prijs-kwaliteitsverhouding en komt uit bij Lidl. De ander wil een brute Fat Tire e-bike. Daarvoor kun je nu terecht bij Bol.com. Scrol helemaal naar beneden voor de verkoopinformatie.

Nog niet zo lang geleden zat er in 90 procent van de gevallen een grijs bolletje op een elektrische fiets, maar inmiddels is het een vervoersmiddel populair onder iedere generatie. Deze Fat Tire e-bike die je koopt bij Bol.com onderstreept dat.

Fat Tire e-bike van Shengmilo

De elektrische fiets heeft en profil het uiterlijk van een BMX, maar is iets groter en heeft extra dikke banden. De Fat Tire e-bike van Shengmilo is dan ook geschikt voor meerdere terreinen, van zand tot sneeuw. Uiteraard kun je hem ook gewoon als stadsfiets gebruiken.

elektrische fiets, fat tire e-bike, bol com

Specificaties van de elektrische fiets

De elektrische fiets heeft een borstelloze motor (1000W) die trapondersteuning biedt tot 35 kilometer per uur. Dat betekent dat je in het bezit moet zijn van minimaal een brommerrijbewijs. Heb je die niet, weet dan dat de Fat Tire e-bike een begrenzingsfunctie heeft vanaf 20 kilometer per uur. De Lithium Ion-batterij (48V/12.8AH) biedt een actieradius tot maximaal 100 kilometer.

Shengmilo, elektrische fiets, fat tire e-bike, bol com

Verder beschikt de elektrische fiets over hydraulische schijfremmen voor en achter, 21 Shimano-versnellingen, een voorvork met schokdemper en een aluminum frame. De dikke banden zitten gevestigd om 26 inch wielen. De Fat Tire e-bike is bij Bol.com te koop in het rood-zwart en groen-zwart. Meer informatie over de fatbike vind je hier.

Verkoopinformatie van Bol.com

Je koopt de elektrische fiets bij Bol.com voor 1.499 euro en dat is niet veel voor een Fat Tire e-bike. Mocht je het toch wat prijzig vinden, weet dan dat je bij dezelfde webwinkel een elektrische mountainbike voor 799 euro koopt.

Check ook: Drie brute elektrische fietsen van Buzzraw die net even anders zijn

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bol dropt met deze Fat Tire e-bike een brute elektrische fiets
Sluiten