Pim Jansen
Pim Jansen Elektrische fiets 4 mrt 2020
Leestijd: 1 minuut

Bol stunt met opvouwbare elektrische fiets van Smarthlon

Bij Bol.com denk je aan heel veel, behalve een elektrische fiets. Maar weet dat de Nederlandse webwinkel ook op dit vlak wel eens stunt. Nu met een opvouwbare e-bike van Smarthlon.

Sommige mensen kopen een elektrische fiets als standaard vervoermiddel. In dat geval komt deze opvouwbare e-bike van Smarthlon net even iets te kort. Maar met zijn scherpe prijs is hij ideaal om mee te nemen in de trein of als stadsfiets voor sporadisch gebruik.

Opvouwbare elektrische fiets van Smarthlon

Dankzij het hoogwaardige aluminium materiaal heeft de elektrische fiets een belasting tot 120 kilogram. De e-bike is gemakkelijk in te klappen en op te bergen in je kofferbak of schuur. Inclusief batterij weegt de vouwfiets 18,3 kilogram, dus hij is gemakkelijk mee te nemen. Handig: in opgevouwen stand rust het pakket op een stabiele, ingebouwde standaard.

bol, com, elektrische fiets, e-bike, opvouwbare, stunt
Smarthlon

Specificaties van de e-bike

De opvouwbare e-bike van Smarthlon wordt geleverd met een borstelloze motor van 250 W, die het geluid tijdens het rijden minimaliseert. Je hebt trapondersteuning tot 25 kilometer per uur. Over een lege accu hoef je je geen zorgen te maken, te weten dat de de elektrische fiets drie rijmodi heeft; elektrische modus, pedaalhulpmodus en pedaalmodus. Dankzij het lichte gewicht van de Smarthlon voel je geen extra weerstand zonder trapondersteuning. De actieradius is 30 kilometer. Dat lijkt weinig, maar leg het maar eens af op een dag. Je koopt de vouwfiets bij Bol.com voor 599 euro en meer informatie vind je hier.

vouwfiets, elektrische fiets, e-bike, bol, com, smarthlon
Smarthlon

Behalve de drie rijmodi beschikt de opvouwbare e-bike van Smarthlon over een USB-poort, claxon, schijfremmen, een extra ondersteund zadel, led-verlichting, een smart LCD-scherm en sleutelbeveiliging. Er is daarnaast nog de mogelijkheid voor een extra externe batterij, om zo de actieradius van de elektrische fiets te vergroten.

? Check ook: De elektrische motor ‘Switch eScrambler’ is een ultieme custom e-bike

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bol stunt met opvouwbare elektrische fiets van Smarthlon
Sluiten