Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Games 19 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Bol.com onthult vanaf wanneer de PlayStation 5 weer te bestellen is

Als jouw PlayStation 5 vandaag geleverd wordt, dan heb je echt enorme mazzel gehad. De nieuwe console van Sony is niet aan te slepen en overal uitverkocht. Als je misgegrepen hebt, moet je gewoon geduld hebben. Gelukkig heeft Bol.com goed nieuws, want daar is hij binnenkort weer te bestellen.

Bol.com heeft in een tweet laten weten dat een nieuwe lading onderweg is. Dat is zeer goed nieuws. Er was namelijk veel twijfel over wanneer de console weer te bestellen zou zijn. Sony kampt met een enorm tekort en dat is ook hier te merken. De meeste webwinkels hebben er maar een paar honderd klaarstaan, en dat terwijl tienduizenden mensen de PlayStation 5 in huis willen halen.

PlayStation 5 binnenkort weer bij Bol.com

De meeste gamers grepen bij de eerste levering dus mis. Gelukkig krijgen zij in december al een herkansing. Bol.com laat weten dat de tweede verkoop begin volgende maand van start gaat. Hoeveel PlayStation 5 consoles Bol.com binnen gaat krijgen, wordt niet vermeld. Ook is het nog onduidelijk wanneer de nieuwe lading geleverd gaat worden.

De kans dat andere webwinkels in dezelfde periode ook weer beginnen met de PlayStation 5 verkoop is groot. Het is dus zeker de moeite waard om begin december ook Mediamarkt, BBC en andere grote winkelketens in de gaten te houden. Coolblue is ook een goede optie, maar dan moet je wel meegedaan hebben aan hun ludieke schoenzet-actie.

Coolblue gaat namelijk nieuwe PlayStation 5 consoles eerst aanbieden bij de mensen die mee hebben gedaan aan de actie. Dat zijn er volgens het bedrijf bijna 80.000. Coolblue had slechts 180 consoles klaarliggen, dus dat betekent dat er bij die webwinkel nu nog steeds tienduizenden wachten voor je zijn.

zo ben je er als eerste bij

Het gaat voorlopig dus lastig worden om een PlayStation 5 te bemachtigen. Tenzij je bereid bent om het dubbele te betalen op Marktplaats. Wie daar geen zin in heeft, doet er goed aan om naar Bol.com te gaan en een alert in te stellen. Je krijgt dan een melding zodra de PlayStation 5 weer te koop is. Het aanzetten van deze alert doe je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bol.com onthult vanaf wanneer de PlayStation 5 weer te bestellen is
Sluiten