Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Films & Series 16 dec 2019
Leestijd: 2 minuten

Bol.com geeft alleen vandaag 40% korting op Call of Duty: Modern Warfare

Als je ons vraagt wat de vijf beste games van 2019 zijn, dan zullen we hier op de redactie allemaal in ieder geval Call of Duty: Modern Warfare noemen. Na een aantal moeizame delen is de shooter-reeks weer helemaal terug. Die mag je als je een beetje van gamen houdt niet missen, en nu is het perfecte moment om ‘em in huis te halen. Bij Bol.com scoor je Call of Duty: Modern Warfare voor de Playstation 4 of Xbox One nu namelijk met 40% korting.

Zoals we van Bol.com gewend zijn, strooien ze in aanloop naar de feestdagen weer met flinke korting. Zo betaal je vandaag flink minder voor verschillende topgames. Perfect als je deze eerder hebt laten liggen omdat je ze toen te duur vond. Nu scoor je ze bij Bol.com namelijk voor minimaal 40% minder.

Activision kan het nog

Zoals je in onze review hebt kunnen lezen is Call of Duty: Modern Warfare precies wat de serie nodig had. De game geeft de fans niet alleen een ijzersterke multiplayer-modus, maar ook een intense singleplayer die absoluut een paar uurtjes van je tijd waard is. Combineer dat met het feit dat crossplay (Playstation 4 vs. Xbox One vs. PC) eindelijk mogelijk is, dat we in de toekomst overladen gaan worden met nieuwe content en aanwezigheid van Spec Ops, en je hebt gewoon een belachelijk uitgebreide en sterke game.

Niet alleen korting op Call of Duty: Modern Warfare

Je scoort de game alleen vandaag met 40% korting bij Bol.com, maar daar blijft het niet bij. Zo betaal je nu ook 64% minder voor Red Dead Redemption 2, is Football Manager 2020 40% goedkoper en kost Grid je minder dan helft. Kortom, een topdag om je gamecollectie van vers bloed te voorzien.

Alle Bol.com game-deals op een rij:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bol.com geeft alleen vandaag 40% korting op Call of Duty: Modern Warfare
Sluiten