Marlon Labrie
Marlon Labrie Films & Series 8 jun 2019
Leestijd: 2 minuten

Red Dead Redemption 2 en meer games met korting bij Bol.com

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we een aantal toffe games gevonden bij Bol.com, inclusief Red Dead Redemption 2. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Gaming deals bij Bol.com

Soms is er gewoon niets lekkerder dan gamen, even je hoofd leegmaken en genieten van je favoriete shooter, RPG of voetbalspel. Alleen zijn de nieuwste games soms wat aan de dure kant. Gelukkig scoor je nu bij Bol.com een aantal toffe en (redelijk) recente games met hoge korting.

Red Dead Redemption 2 met 57% korting

Mocht je altijd al eens willen weten hoe het is om een echte ‘outlaw’ te zijn, Dan moet je Red Dead Redemption 2 in huis halen. Speel als een echte outlaw en ontdek de epische wereld van het Wilde Westen. Het verhaal van Red Dead Redemption 2 is er eentje van kameraadschap, de droom van vrijheid, het genieten van het bandietenleven in een wereld die flink aan het veranderen is. Een pure top game met maar liefst 57% korting waardoor je nu maar 30 piek voor de game betaalt. Meer informatie vind je hier.

NBA 2K19 met 45% korting

Mocht je niet zo van de actie zijn, maar juist meer van sportieve games houden, dan hebben we ook een vette game voor je gevonden. Met NBA 2K19 speel jij als je favoriete NBA team en probeer je een gooi te doen naar het felbegeerde kampioenschap. Het spel zit boordevol basketbal-actie en heeft een geweldige carrièremodus. Ook deze game scoor je voor een prikkie, dankzij de 45 procent korting. Hierdoor betaal je maar 22 euro voor de game. Meer informatie vind je hier.

GTA V met 40% korting

Tja, eigenlijk hoeven we deze game niet meer aan te kondigen. Deze game is een meesterwerk. Een voorloper op Red Dead Redemption 2 van dezelfde makers, maar dan met auto’s in plaats van paarden. Je speelt met maar liefst drie personages een onwijs dik verhaal aan de westkust van Amerika. Geniet van uitdagende missies, heerlijke graphics, een enorme online wereld en een goede dosis humor. Ondanks dat de game alweer uit 2013 komt blijft het een topgame die misschien al een klassieker is geworden. Bol.com geeft je nu 40% korting waardoor hij nu nog maar 18 euro kost. Mocht je hem nog nooit hebben gespeeld? Haal hem dan nu in huis. Meer informatie vind je hier.

Voor iedereen een passende game

Zit je favoriete game hier niet tussen of heb je Red Dead Redemption 2 al? Niet getreurd, Bol.com heeft namelijk nog veel meer games in de aanbieding. Daarnaast scoor je ook games voor je Xbox, Nintendo Switch of PC. Alle deals vind je hier.

red dead redemption 2, korting, bol.com, gaming deals, games, ps4

* Dit artikel bevat affiliate links

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Red Dead Redemption 2 en meer games met korting bij Bol.com
Sluiten