Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Stuff 20 jun 2019

5 festival ‘must-haves’ met korting, van tent tot campingstoel

Morgen is het officieel zomer en dat betekent een paar dingen: (hopelijk) lekker weer, vakantie, barbecueën en festivals. Om te zorgen dat jij zorgeloos naar je favoriete festival of natuurlijk vakantie gaat heeft Bol.com een aantal handige essentials in de aanbieding. Uiteraard helpen wij een handje en hebben hier een lijst voor je gemaakt met ‘festival must-haves’ waarmee jij ieder festival plezierig doorkomt.

Een tent met alles erop en eraan

Sta je deze zomer op camping van Lowlands, Tomorrowland of Rock Werchter? Dan is een goede tent uiterst belangrijk, je wil natuurlijk ook wat slaap pakken en het droog houden. Ben je nog op zoek dan is deze ‘Best Camp festival set’ perfect. Je krijgt namelijk een ruime tweepersoonstent, twee slaapzakken en twee matjes. Je bent in één klap klaar. Het fijne: de set kost maar 59,99 euro en je vind hem hier.

Festival tent

Alpine festivalpakket

Eén ding is zeker op een festival, de muziek staat hard. Hartstikke leuk natuurlijk, maar je wil natuurlijk wel je oren goed beschermen tegen die overtollige decibels. Jezelf beschermen doe je met dit Alpine festival-pakket. In het pakket vind je uiteraard een pakje party plugs zodat jij zorgeloos vooraan kan staan bij je favoriete artiesten, een zonnebril en een waaier om af te koelen. Het ideale pakket voor ieder festival en ook nog betaalbaar, het kost namelijk maar 22,50 euro. Het Alpine festivalpakket vind je hier.

Alpine

Best Camp Koala campingstoel, ideaal voor een festival

Soms is het best lekker om jezelf na een intensief optreden jezelf even op te laden bij je eigen tent met een koud biertje. Dat doe je natuurlijk niet in je tent, daarom is een campingstoel geen overbodige luxe. Met deze betaalbare campingstoel van Best Camp zit jij als een koning voor je tent zodat je kan chillen als een baas. De stoel kost je maar 19,99 euro en je vind hem hier.

Stoel

Nooit meer een lege batterij op een festival

Als laatste hebben we een degelijke powerbank voor je gevonden. Wel zo fijn om je vrienden te bereiken met een volle batterij. Dat zit met de Trust Mobile Prima powerbank wel goed. Deze jongen heeft een batterij van 10.000 mah waar jij met gemak je telefoon een aantal keren mee kan opladen, super handig. Hij kost 23,99 euro en je vind hem hier.

powerbank

Alle festival ‘must-haves’ vind je hier

Is dit niet helemaal wat je nodig hebt? Kijk dan even verder op Bol.com. Hier vind je namelijk alles wat je nodig hebt voor een geslaagd festival, al die artikelen vind je hier.

Heb je toch liever een andere tent? Check dan deze perfecte festivaltent.

Reageer op artikel:
5 festival ‘must-haves’ met korting, van tent tot campingstoel
Sluiten