Alrik de Jong
Alrik de Jong Elektrische fiets 6 nov 2019
Leestijd: 2 minuten

Bol.com stunt met elektrische fiets met uniek design: PiX-E

Verwacht bij deze e-bike geen hoge snelheid of extreme actieradius. Maar deze elektrische fiets van Bol.com heeft wel een origineel design en lekkere prijs. Maak kennis met de Pix-E.

Dat de elektrische fiets in opkomst is, is al lang geen nieuws meer. Jong en oud zijn de schaamte voorbij om de e-bike te pakken. Het nadeel is dat zo’n ding vrij prijzig is en als je dan eindelijk een betaalbaar exemplaar hebt gevonden, is het design vaak niet om over naar huis te schrijven.

Betaalbare elektrische fiets bij Bol.com

Bij de Pix-E is dat anders. Deze e-bike is betaalbaar én heeft een cool design. Smaken verschillen, maar de uitstraling van een vintages racefiets in verschillende kleuren maakt deze elektrische fiets sowieso tot een opvallende tweewieler. We like.

pix-e, e-bike, elektrische fiets, bol.com, stunt
Bron: Pix-E

Deze unieke elektrische fiets bij Bol.com weegt 18 kilogram en is gemaakt voor dagelijks gebruik voor afstanden tot 50 kilometer per dag. De li-ION cellen hebben een accu-capaciteit van ongeveer 200 Wh, 8,8 Ah en 24V. De accu is tot 500 keer oplaadbaar en gaat een aantal jaren mee.

Specificaties van de Pix-E e-bike

De actieradius is maximaal 100 kilometer. Je hebt verschillende trapondersteuningen en vanwege de veiligheid kun je de turbo-boost alleen gebruiken als je beide handen aan het stuur hebt. Als je op de stand ‘cruise’ rijdt biedt de elektrische fiets van Bol.com trapondersteuning tot 18 kilometer per uur en op de hoogste stand biedt de Pix-E e-bike trapondersteuning tot 25 kilometer per uur.

Leuk detail: de accu van de PiX-E e-bike zit verstopt in het kratje aan je stuur. Onderin het kratje zitten ook de controller en computer verwerkt. Je vindt hier tevens de aansluiting om je accu mee op te laden, het sleutelcontact om de elektrische fiets van Bol.com mee aan te zetten en de display die je voorziet van snelheid en accu-info. Meer informatie over deze unieke tweewieler vind je hier.

Scherpe prijs

Betaalbaar is in dit geval ook echt betaalbaar. Bij Bol.com betaal je voor de Pix-E e-bike slechts 799 euro. Je moet goed zoeken om een goedkopere elektrische fiets te vinden. Dit model is verkrijgbaar in de volgende variaties: rood met groene wielen, wit met groene wielen, lichtblauw met een geel en groen wiel, mintgroen en geel met een roze en lichtblauw wiel.

pix-e, e-bike, elektrische fiets, bol.com, stunt

??‍♂️ Check ook: Lidl stunt met spotgoedkope racefiets

* Dit artikel bevat affiliate links

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Bol.com stunt met elektrische fiets met uniek design: PiX-E
Sluiten