Alrik de Jong
Alrik de Jong Elektrische fiets 20 jan 2020
Leestijd: 2 minuten

Bol stunt weer met elektrische fiets, nu een brute ‘mountain-e-bike’

Of Bol.com en nieuwe niche heeft gevonden, weten we niet. Feit is dat de Nederlandse webwinkel wéér stunt met een elektrische fiets. Ditmaal geen e-bike met het design van een vintage racefiets, maar van een mountainbike.

De een vindt het valsspelen, de ander ziet een ‘mountain-e-bike’ juist als extra stimulans om in het weekend lekker door de bossen te crossen. Mocht je tot de laatste groep behoren, maak dan kennis met de SachsenRad E-Bike R6, een elektrische fiets die ontworpen is door een team dat al eens een Red Dot Design Award won.

SachsenRad E-Bike R6: een coole elektrische mountainbike

SachsenRad E-Bike R6 is ontwikkeld als stadsfiets, maar dankzij de krachtige motor en de geïnstalleerde brede KENDA-banden is de elektrische fiets ook off-road te gebruiken als mountainbike. De ideale tweewieler voor zowel een sportieve zondagmorgen als een ritje naar je werk.

elektrische fiets, mountainbike, e-bike, bol.com, stunt
Bron: SachsenRad

Specificaties van de elektrische fiets

De SachsenRad E-Bike R6 heeft een 240 W motor die jou middels verschillende standen trapondersteuning biedt tot 25 kilometer per uur. De elektrische fiets die te koop staat bij Bol.com beschikt over een 36V / 6.6A lithiumbatterij met een actieradius tot 70 kilometer. Verder beschikt de mountainbike over mechanische Avid BB5 schijfremmen, brede KENDA-banden voor extra grip, een ergonomisch Selle Royal-zadel, een overzichtelijk bedieningsdisplay en een USB-poort voor het opladen van je smartphone. Genoeg comfort dus, op deze zoemende tweewieler. De afmeting van de sportieve tweewieler is 172 centimeter x 25 centimeter x 106 centimeter en de e-bike weegt 20,2 kilogram.

elektrische fiets, mountainbike, e-bike, bol.com, stunt
Bron: SachsenRad

De prijs bij Bol.com

Dan het meest interessante aspect, de prijs. Waar een elektrische fiets normaal gesproken al snel boven de 1.000 euro kost, betaal je bij Bol.com voor deze SachsenRad E-Bike R6 ‘slechts’ 799 euro. Meer informatie over deze stijlvolle mountainbike vind je hier.

??‍♂️ Check ook: Lidl stunt met spotgoedkope racefiets voor beginnende wielrenners

* Dit artikel bevat affiliate links

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bol stunt weer met elektrische fiets, nu een brute ‘mountain-e-bike’
Sluiten