Pim Jansen
Pim Jansen Auto's & Motoren 27 mei 2020
Leestijd: 2 minuten

Bol.com dropt stijlvolle elektrische fiets met retro racefiets-design

Bol.com dropt weer eens met een elektrische fiets. Ditmaal eentje in de stijl van een retro racefiets. Maak kennis met de e-bike Sport 28.

De een vindt een elektrische racefiets schandelijk, de ander zweert erbij. Wij denken: als dit je wél in beweging brengt, dan is het alleen maar positief. Deze Grüngerg e-bike Sport 28 is overigens niet bedoeld om je wielervrienden mee uit te dagen. Zie het als een sportieve fiets voor in en rondom de stad.

De e-bike Sport 28

Wat als eerst opvalt, is het design. De elektrische fiets is te bestellen in het zwart en beige. Beide varianten van de Grüngerg e-bike Sport 28 zijn gegoten in een lekkere retro stijl. Voor het nodige comfort zit er geen wielrenstuur, maar een recht stuur op. Het zadel is wel sportief en de gumwitte fietsbanden maken het design af. De e-bike Sport 28 is verkrijgbaar in het beige en mat zwart.

grunberg e-bike sport 29, bol com, elektrische fiets
(Afbeelding: Grünberg Bikes)

Specificaties van de elektrische fiets

Deze elektrische fiets van Bol.com beschikt over een voorwielmotor van Shimano, die jou trapondersteuning biedt middels een krachtsensor. De accu is van Samsung en zit verwerkt in het frame. De actieradius is maximaal 100 kilometer. Daarnaast heeft de Grüngerg e-bike Sport 28 acht versnellingen van Shimano. Voor heb je schijfremmen, achter mechanische schijfremmen. Het frame is van aluminium en de sportieve tweewieler weegt inclusief de accu 25 kilo. Lees hier meer over de fiets.

(Afbeelding: Grünberg Bikes)

Te koop bij Bol.com

Kijkend naar het design en de eigenschappen heeft deze elektrische fiets een prima prijs-kwaliteitsverhouding. Bij Bol.com betaal je nu 1.399 euro voor de Grünberg e-bike Sport 28. De fiets wordt gratis geleverd en je hebt 30 dagen de tijd om je te bedenken. Zo kun je het materiaal dus even laten checken door iemand die er verstand van heeft.

Toch liever een elektrische mountainbike? Ook die heb je bij Bol.com en daarvoor betaal je aanzienlijk minder. Lees hier meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Bol.com dropt stijlvolle elektrische fiets met retro racefiets-design
Sluiten