Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Stuff 12 apr 2019

Bol.com device deal: draadloze Sony oordopjes met noise cancelling

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we een draadloze oordopjes met noise cancelling van Sony gevonden bij de Bol.com. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Bol.com: Sony oordopjes (WI-SP600N)

Een vlucht, busrit of workout is een stuk aangenamer met noise cancelling! De puike techniek zorgt ervoor dat de vervelende omgevingsgeluiden weggefilterd worden zodat jij kan genieten van je muziek, film of serie zonder geluid van buitenaf! Ben je toevallig op zoek naar zo’n NC-headset? Dan moet je deze betaalbare oordopjes van Sony zeker even bekijken.

Sony oordopjes

Ideaal voor het sporten

De draadloze Sony oordopjes zijn ideaal voor het sporten. Dankzij het puike design blijven de dopjes goed en comfortabel in je oorschelpen zitten en blijven ze (mochten ze uitvallen) om je nek heen hangen. Daarnaast bedien je de oordopjes gemakkelijk via de afstandbediening op de kabel.

Ook het geluid van de Sony WI-SP600N doppen is zeker niet de minste. De draadloze dopjes produceren een vol en helder geluid met extra bass wat je ook nog eens op eigen wens kan afstellen inde handige Sony Headphones Connect app.

Een sterke accu en waterdicht

Mocht je nog al zweten tijdens het sporten, dan is er nog geen man over boord. De noise cancelling helden zijn IPX4 spatwaterbestendig, hierdoor zijn een beetje regen en zweet geen partij voor de doppen. Om het af te maken hebben de oordoppen een sterke accu. Je geniet maar liefst 6 uur lang van kraakhelder geluid op een volle accu.

Nu extra scherp geprijsd

Mocht je toe zijn aan noise cancelling? Dan is dit het moment om de puike Sony oordopjes aan te schaffen! Je hebt de keuze uit vier verschillende kleuren (roze,wit,geel en zwart) waarvan de roze uitvoering de goedkoopste is! Die scoor je voor maar 108,- eurootjes! Meer informatie vind je hier.

Reageer op artikel:
Bol.com device deal: draadloze Sony oordopjes met noise cancelling
Sluiten