Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Stuff 29 apr 2019

Bol.com device deal: een dikke Samsung 4K tv voor een scherpe prijs

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we een toffe 4K tv van Samsung gevonden bij de Bol.com. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Bol.com: Samsung 4K TV

Thuis genieten van het mooiste beeld voor een scherpe prijs! Dat doe je dankzij de Bol.com. De elektronica gigant heeft nog twee dagen de zeer betaalbare Samsung UE40NU7120 in de aanbieding! Hierdoor kijk jij al je favo programma’s, series en films in verbluffend 4K!

Samsung 4K tv

Prima van formaat

Maak van je woonkamer een kleine thuisbioscoop! De Samsung 4K tv heeft een puik formaat van 40″ (102 cm) waardoor je jouw ‘televisie-game’ een welverdiende upgrade geeft! De Samsung tv heeft een strak design, is lekker slank en past daardoor in iedere woonkamer! Daarnaast hang je de tv gemakkelijk op en heeft hij een Clean Cable solution waardoor je de soms wat lelijke kabels gemakkelijk wegwerkt!

Bekijk je favo series in 4K HDR

Het fijnste aan de betaalbare smart-tv is natuurlijk zijn beeldkwaliteit. De beeldbuis heeft een 4K resolutie met HDR, wat inhoud dat zijn resolutie vier keer hoger is dan full HD. Zo wordt een avondje Netlfixen of een goede pot voetbal kijken natuurlijk een stuk leuker! Daarnaast kan je via de Smart HUB gemakkelijk apps downloaden zoals YouTube, Spotify en Facebook!

Een puike en betaalbare smart tv

Mocht je willen genieten van 4K HDR resolutie maar geen zin hebben om de hoofdprijs neer te leggen, dan is deze jongen perfect voor jou! Je betaald namelijk maar 345,- eurootjes voor deze puike televisie! Onwijs leuk geld voor een goede tv! Interesse? Meer informatie je hier.

Reageer op artikel:
Bol.com device deal: een dikke Samsung 4K tv voor een scherpe prijs
Sluiten