Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Stuff 17 apr 2019

Bol.com device deal: Een slimme Nest thermostaat voor een scherpe prijs

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we een Nest Learning Thermoostat gevonden bij de Bol.com. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Bol.com: Nest Learning Thermostat

Een stijlvolle thermostaat waardoor jij ontzettend gemakkelijk de temperatuur in je huis regelt en uiteindelijk geld bespaart op je energie rekening! Dat doe je eenvoudig met de Nest Learning Thermostaat! De slimste thermostaat van dit moment.

Nest thermostaat

Een aanwinst voor je interieur

Mocht je het standaard ‘witte thermostaat kastje’ niet echt stijlvol vinden? Dan is deze Nest precies goed voor jou! Het is onderhand al de derde generatie thermostaten en hij is stijlvoller dan ooit. Hij is lekker slank, heeft een mooi gestroomlijnd design en heeft een beter en kraakhelder LCD scherm. De compacte thermostaat geeft ook nog eens de tijd aan, win win, een mooie klok die ook nog eens fungeert als thermostaat.

Geld besparen als een baas

Naast zijn strakke design bespaart de slimme thermostaat ook nog eens keiharde centen! Je kan de temperatuurkoning van afstand besturen, de boiler aansturen, hij ziet wanneer je afwezig bent en ziet handige dingen. Zoals de tocht in huis, en hij leert hoelang het duurt om het huis op te warmen.

Door de slimme thermostaat bespaar jij dus uiteindelijk keiharde euro’s! Hij let op alle energie aspecten waardoor jij knaken overhoudt op je energie rekening die je weer in andere dingen kan stoppen.

Nu met extra korting

Je hebt geluk, je kan de gehele zomer genieten van de heerlijke temperaturen op je Nest Learning Thermostaat, en hij is ook nog eens extra goedkoop. Bij Bol.com scoor je de leergierige thermostaat nu met 20% korting. Hierdoor kost de Nest nu maar 200,- eurootjes! Bestellen? Alle informatie vind je hier.

Reageer op artikel:
Bol.com device deal: Een slimme Nest thermostaat voor een scherpe prijs
Sluiten