Stuff 3 apr 2019 Marlon Labrie

Bol.com device deal: Marshall Stanmore bluetooth speaker met 55%(!) korting

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we de Rock & Roll speaker gevonden bij Bol.com, de Marshall Stanmore. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Bol.com: Marshall Stanmore

Wanneer wij het logo van Marshall zien, denken we aan rock-iconen, gillende gitaren, enorme versterkers en grote festivals. Kortom Rock & Roll! Maar naast de muzikanten bespeelt Marshall tegenwoordig ook de markt van de muziekliefhebbers met haar gave koptelefoons en bluetooth speakers. Vandaag hebben we de onwijs gave Marshall Stanmore bluetooth box gevonden!

Marshall Stanmore Bol.com

Een beest van een speaker met strakke looks

De speaker heeft het beste van beide. De looks van vroeger en de technologie van nu! Zijn compacte design in combinatie met het leer, robuuste knoppen, iconische grill en gouden tinten doet ons denken aan de tijd dat Jimi Hendrix nog op het podium stond. Een geweldig contrast wanneer je bedenkt dat je gewoon jouw favo muziek kan afspelen via bluetooth.

De speaker is een echte krachtpatser. Hij beschikt over een totaal vermogen 80 watt waarmee je jou lievelingsplaatjes kraakhelder afspeelt. Nog een leuk bijkomend aspect is de ‘sound customiser’ hiermee kan je jouw perfecte geluid creëren. Wil je wat meer bass dan treble? Dan regel je dat gemakkelijk met de robuuste knoppen. Verder kan je ook op de ouderwetse manier muziek afspelen, met de meegeleverde 3.5 mm kabel sluit je jouw telefoon of tablet gemakkelijk aan.

Nu met vette korting

Dat Bol.com lief is voor de muziekliefhebbers onder ons is wel duidelijk. Ze geven je nu maar liefst 55% korting op de puike speaker! Hierdoor betaal je nu maar 179,- eurootjes voor de ‘Rock & Roll koning’! interesse? Alle informatie vind je hier.

Reageer op artikel:
Bol.com device deal: Marshall Stanmore bluetooth speaker met 55%(!) korting
Sluiten