Marlon Labrie
Marlon Labrie Hebbedingen 1 mei 2019
Leestijd: 2 minuten

Bol.com device deal: de Marshall Monitor nu met maar liefst 64% korting!

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we een herkenbare en zeer goede Marshall Monitor koptelefoon gevonden bij Bol.com. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Bol.com: Marshall Monitor

Een goede koptelefoon hoeft niet duur te zijn! Dat bewijzen de mannen van Marshall maar weer eens, natuurlijk doet Bol.com daar een schepje bovenop wat het extra leuk maakt! Dit maal hebben we de Marshall Monitor voor je gevonden, een klassieke koptelefoon met kraakhelder geluid.

Marshall Monitor

Stijlvol en comfortabel

Dat het iconische rock & roll merk onwijs gave spullen maakt wisten we natuurlijk al lang! Van versterkers tot aan koptelefoons, de mannen van Marshall weten wat ze doen! Dat ze met de Marshall Monitor een steengoed product op de markt hebben gezet staat vast!

De Monitor heeft een klassiek ‘over-ear’ design met typische Marshall details zoals zwart leer, metalen elementen en gouden plugs geven hem een iconisch design! Verder is de koptelefoon extra licht en heeft hij comfortabele oorkussens met noise isolation!

Studiokwaliteit

De Marshall Monitor klinkt alsof je in de studio staat bij je favoriete artiest. Het kraakheldere geluid kan aangepast worden door de meegeleverde F.T.F. filters. Deze magnetische filters schuif je in de koptelefoon voor een warm, relaxed geluid. In een handomdraai verwijder je ze weer, om een meer dynamisch, helder geluid te horen.

Om het af te maken heeft de Marshall Monitor een ouderwetse 3.5 mm jack die beschikt over een afstandsbediening en microfoon die je in beide oorschelpen kan aansluiten! Super handig, zo kan jij kiezen waar de kabel hangt!

Nu met hele vette korting

Het fijnste aan de koptelefoon is dat jij hem nu met hele vette korting op de kop kan tikken. Je krijgt namelijk maar liefst 64% korting! Hierdoor betaal je nu maar 70.99,- ekkies voor de puike koptelefoon! Bestellen? Meer informatie vind je hier!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bol.com device deal: de Marshall Monitor nu met maar liefst 64% korting!
Sluiten