Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Stuff 15 jan 2019

Bol.com device deal: de Marshall Acton extra scherp geprijsd

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we de Marshall Acton speaker gevonden bij Bol.com . Een hele toffe draadloze speaker met uitstekend geluid en een stijlvol design. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Bol.com: Marshall Acton draadloze speaker

Marshall, het Britse versterker merk dat sinds de jaren zestig furore maakte in de muziekwereld met zijn iconische gitaar en basversterkers verovert de laatste jaren niet alleen de gitaarwereld. Marshall maakt tegenwoordig ook puntgave koptelefoons en speakers die nog altijd de dezelfde stijl en geluidskwaliteit bieden als de versterkers. Vandaag hebben we de gave Marshall Acton in de aanbieding bij Bol.com die ook nog eens extra scherp geprijsd is.

Compact, stijlvol en goed geluid

De Marshall Acton is jouw ideale partner voor in je woonkamer, keuken of een middagje in het park. Ondanks zijn compacte formaat (265 x 160 x 150 mm) heeft de Acton groots geluid. De stijlvolle speaker beschikt over een 30 watt subwoofer en twee speaker van ieder 10 watt die een geweldige luister ervaring geven. Kraakhelder geluid in een gemakkelijk compact formaat.

De Marshall Acton is een must voor je woonkamer. De Acton ademt Rock & Roll door zijn vintage behuizing, gouden tonen, grote knoppen en het iconische Marshall logo. Een aanwinst voor de stijl van je huis.

Wil je een eigen geluid creëren? Dat is geen probleem voor deze jongen. Je past het geluid gemakkelijk naar wens aan met de handige volume, bass en treble knoppen en zo maak je jouw perfecte sound. Je verbindt gemakkelijk met de speaker door Bluetooth 4.0, maar daarnaast kun je ook muziek afspelen via de meegeleverde 3.5 millimeter jack kabel.

Marshall Acton

Veel geluid voor weinig geld

Kortom een geweldige speaker die je huis leven in blaast met zijn geluid en looks. Je haalt de Marshall Acton nu voor maar 129.00,- eurootjes in huis bij de Bol.com. Wees wel snel, want het is een tijdelijke aanbieding! Meer informatie over de speaker zelf vind je hier.

Reageer op artikel:
Bol.com device deal: de Marshall Acton extra scherp geprijsd
Sluiten