Eindelijk betaalbare oordopjes die blijven zitten tijdens het sporten

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we de perfecte draadloze oortjes voor bij het sporten gevonden bij Bol.com, de Jaybird Run oortjes. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Bol.com: Jaybird Run

Sporten met je eigen muziek in is toch wel zo fijn. Het kan je een goede energie-boost en motivatie geven om die schijven nog net wat harder door het dak te gooien. Daarnaast ben je goed geconcentreerd en zit je lekker in je eigen wereld. Mocht je toevallig op zoek zijn naar nieuwe of betere oordopjes voor bij het sporten? Dan moet je deze Jaybird Run oordoppen zeker even bekijken.

Jaybird Run oordopjes

Comfortabel tijdens het sporten

Je kunt ervan uitgaan dat deze sport-oordopjes jou optimaal ondersteunen tijdens je zware work-outs. Dankzij het stevige en comfortabele design vallen de dopjes niet uit en voel je ze niet eens zitten. Zo kun jij genieten van je favoriete artiesten, terwijl je jezelf in het zweet werkt. Mocht je veel zweten of tijdens een hardloopsessie in een regenbui belanden? Dan is er geen man over boord. Deze draadloze oortjes zijn zweet-, water- en modderbestendig.

Creëer je eigen geluid

Nog een fijn aspect aan de Jaybird Run is de handige app. Hiermee kan jij jouw perfecte sound creëren door de hoge, lage en middentonen aan te passen. Daarnaast zit er de handige functie ‘vind mijn oordopjes’ op waardoor je ze minder snel kwijtraakt. Om het af te maken hebben de muziekdoppen een sterke accu, waardoor ze maar liefst 12 uur mee kunnen!

Puike oordopjes met extra korting

Je hebt geluk, je scoort de oordopjes nu met een subtiele korting. Hierdoor betaal je maar 121,99 euro voor de oordopjes. Voor die prijs krijg je er ook nog een hele boel handige accessoires bij. Heb je interesse? Meer informatie vind je hier

Reageer op artikel:
Eindelijk betaalbare oordopjes die blijven zitten tijdens het sporten
Sluiten