Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Stuff 26 april 2019

Bol.com device deal: de Bose Quiet Comfort 25 voor een prikkie

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we de Bose Quiet Comfort 25 gevonden bij de Bol.com. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Bol.com: Bose Quiet Comfort 25

De zomer komt eraan en zo begint ook het reisseizoen voor vele mensen! Mocht je nu een behoorlijke vlucht op de planning hebben of ben je gewoon een muziekliefhebber. Dan is een kwalitatieve koptelefoon met noise cancelling een must! Je hebt geluk, bij Bol.com is de Bose Quiet Comfort 25 in de aanbieding.

Bose Quiet Comfort 25

Kraakhelder en zeer comfortabel

geluid, mede dankzij de noise cancelling technologie. Hierdoor worden omgevingsgeluiden namelijk vrijwel volledig weggefilterd waardoor je helemaal kunt opgaan in je eigen muziek. Mocht je dus gaan backpacken in Azië komende zomer dan wordt je vlucht een stuk aangenamer, je kan gewoon rustig muziek luisteren, films kijken of slapen! Daarnaast hoef je door de noise cancelling je geluid minder hard te zetten waardoor je jouw oren spaart!

Mocht je de koptelefoon een tijdje ophouden dan gaat de Bose Quiet Comfort 25 jou niet vervelen. Dankzij zijn zachte over-ear oorkussens en lichte gewicht zit de koptelefoon stevig en comfortabel op je hoofd zodat jij op een comfortabele manier kan genieten van je favoriete plaatjes.

Een ouderwetse 3.5 mm jack

Helaas, het is niet het allernieuwste exemplaar. Daardoor is de koptelefoon niet geschikt voor bluetooth. Je gebruikt gewoon een ouderwetse 3.5 mm jack die je hopelijk rechtstreeks in je telefoon kan pluggen! Wel scheelt het natuurlijk gewicht doordat je een accu mist en hoef je jouw koptelefoon niet op te laden!

Nu met extra korting

Mocht je nog op zoek zijn naar een koptelefoon van een prestigieus audio merk, dan is dit je kans! Je scoort de Bose Quiet Comfort 25 nu voor maar 155,- eurootjes! Interesse? Meer informatie vind je hier.

Reageer op artikel:
Bol.com device deal: de Bose Quiet Comfort 25 voor een prikkie
Sluiten