Marlon Labrie
Marlon Labrie Stuff 22 mrt 2019

Bol.com device deal: scoor twee klassiekers van lp’s voor maar 40,-

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we een deal gevonden voor de muziekliefhebbers! Twee gouden lp’s voor maar 40 euro bij Bol.com. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Bol.com: Lp klassiekers voor mooie prijzen

Muziekliefhebbers opgelet! Bij Bol.com hebben ze weer een gouden actie om jouw vinyl collectie weer eens uit te breiden. Daar scoor je nu twee puike lp’s voor een hele fijne prijs! De ideale kans om de lp te bemachtigen die al zo lang wilde! Het blijft nu eenmaal leuk om zo nu en dan een heerlijke plaat op te zetten!

Bol.com lp's

Van rock, hip-hop tot aan metal

Het maakt het eigenlijk niet uit van welke muzieksmaak je houdt! Of je nu een ontzettende metalhead, hiphopkoning of een bluesgigant bent er is voor ieder wat wils! Je hebt de keuze uit een enorm breed muziekscala, misschien iets te veel om uit te kiezen, maar zo erg is dat ook weer niet.

Om een aantal gave exemplaren te noemen heb je de keuze uit: LA Woman van The Doors, Manon van de Jeugd, Am van the Arctic Monkeys en 1984 van Van Halen om maar wat namen te noemen. Iedere muziekliefhebber komt aan zijn trekken bij deze aanbieding.

Lekkere korting op lekkere muziek

Zoals je al verwacht scoor je twee klassiekers van lp’s voor het luttele bedrag van 40 euro! We geven je een kleine tip, neem even de tijd met uitzoeken! Bol.com heeft echt enorm veel lp’s in de aanbieding gegooid! Mocht je het wel wat vinden? Begin hier dan je zoektocht naar het zwarte goud!

Reageer op artikel:
Bol.com device deal: scoor twee klassiekers van lp’s voor maar 40,-
Sluiten