Media 21 feb 2019 Marlon Labrie

Bol.com deal: Een Xbox One S met de schietklassieker Battlefield V

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we een Xbox One S met twee games gevonden bij Bol.com. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Bol.com: Xbox One S met Battlefield 1

Ondanks dat het nog steeds lekker weer is blijft het gewoon winter, het seizoen om te gamen. Een avondje doorbrengen met je favoriete console en game is helemaal geen straf natuurlijk. Lijkt jou dat wel wat? Dan hebben we vandaag een hele scherpe deal gevonden. Jij kan nu een Xbox One S op de kop tikken waar ook nog eens hele dikke games bij zit!

Xbox One S combi pack

Veel speelplezier met een lekker prijskaartje

De gamedeals zijn in volle gang bij Bol.com, dat betekent dat jij veel speelplezier voor je ekkies krijgt! Zo ook met deze combipack. Je krijgt voor een schappelijke prijs een toffe Xbox One S met maar liefst 1 terabyte aan geheugen, één controller, Gears of war 4 en de gloednieuwe shooter Battlefield V erbij. Daarnaast krijg je ook nog eens 40% korting op een Xbox-live abonnement zodat jij online kan beesten.

Battlefield V is de nieuwste shooter uit de Battlefield serie. BF V is de opvolger van BF 1 en speelt zich af in de tweede wereldoorlog. Vecht in Rotterdam, Noorwegen en Noord-Afrika. Versla de vijand in de epische campaign en haal de ultieme soldaat in jezelf naar boven. Daarnaast krijg je er ook nog eens de brute third-person shooter Gears of War 4 bij!

Voor minder dan 275 euro veel speelplezier

Je scoort het gave gamepakket voor minder dan 275,- eurootjes. Bol.com heeft hem nu voor bepaalde tijd voor maar 274,- euro in de aanbieding. Kopen? Meer informatie vind je hier.

Benieuwd naar Battlefield V? Lees hier onze review over de toffe game.

Reageer op artikel:
Bol.com deal: Een Xbox One S met de schietklassieker Battlefield V
Sluiten