Marlon Labrie
Marlon Labrie Hebbedingen 25 okt 2019
Leestijd: 2 minuten

Editor’s Pick: Sony Soundbar met draadloze subwoofer

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Ditmaal hebben we een Sony soundbar met bijpassende subwoofer voor je gevonden met hele dikke korting. Dit is de beste tech deal van de dag.

Bol.com deal: Sony Soundbar HT-MT300

Wie zijn ‘audio game’ in de woonkamer wat op wil schroeven moet even opletten. We hebben een heerlijk dealtje voor je gevonden waar je wel wat mee kan. Bol.com heeft op dit moment namelijk een stijlvolle Sony soundbar met draadloze subwoofer in de aanbieding waar je maar liefst 160 euro korting op krijgt. Niet verkeerd toch?

Bol.com deal: Sony soundbar met 160,- korting
Bron: Bol.com

Met deze Sony soundbar beleef je series en games nog intenser

Het staat vast dat goed geluid een film, serie, game of voetbalwedstrijd nog leuker maakt. Deze Sony soundbar gaat je daarbij helpen, kunnen we je verzekeren. De compacte en stijlvolle zwarte soundbar met draadloze subwoofer past bij eigenlij ieder interieur en is behoorlijk krachtig. De 100 watt sterke krachtpatser zorgt voor een helder geluid en in combinatie met de draadloze subwoofer is er een aangename bas aanwezig.

Eenvoudig muziek streamen via Bluetooth

Naast het feit dat deze soundbar jouw filmavondjes veel leuker maakt, kun je er ook gemakkelijk muziek op luisteren. Sluit hem aan op de smart-tv of bedien hem via je telefoon met Bluetooth en geniet van je favoriete plaatjes met subliem geluid. Ieder feestje wordt een stuk leuker met deze soundbar.

Bol.com deal: Sony soundbar met 160,- korting
Bron: Bol.com

Lekkere korting

Het fijne aan de Sony Soundbar is zijn prijs. Bol.com geeft je namelijk maar liefst 160 euro korting. Daardoor betaal je nu nog maar 139 euro voor de stijlvolle en krachtige soundbar met draadloze subwoofer. Interesse? Je bestelt de soundbar hier.

* Dit artikel bevat affiliate links

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Editor’s Pick: Sony Soundbar met draadloze subwoofer
Sluiten