Stuff 8 mrt 2019 Marlon Labrie

Bol.com device deal: extra korting op de Samsung Galaxy Tab A

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we extra scherp geprijsde Samsung Galaxy Tab A gevonden bij Bol.com. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Bol.com: Samsung Galaxy Tab A

Een goede tablet kost nu eenmaal veel geld. Maar soms heb je geluk, dan duikt het magische woord ‘korting’ op en kan je een high-end tablet voor een leuk bedrag op de kop tikken. Dat is nu ook het geval. Bol.com heeft de Samsung Galaxy Tab A nu extra afgeprijsd wat hem een stuk aantrekkelijker maakt.

Samsung Galaxy Tab A

Ideaal voor het kijken van films en series

Dat deze tablet ideaal is voor het kijken van je favoriete films en series is wel duidelijk. De Samsung Galaxy Tab A beschikt over een lekker groot scherm van maar liefst 10.5 inch. Door die grootte kun je dus helemaal in je film of serie duiken. Dankzij de hoge WUXGA-resolutie van 1920×1200 pixels kan dit ook nog eens in een Full HD+-beeldkwaliteit.

Krachtig, snel en een sterke batterij

De Samsung Galaxy Tab A is lekker snel door de krachtige Snapdragon 450-processor en kan vele dingen tegelijk door het 3 GB werkgeheugen. Hierdoor kan je gemakkelijk je serie verder kijken terwijl je kort je mail of Instagram checkt. Een batterij die snel leeg gaat heeft deze krachtpatser zeker niet! De Tab A heeft een gigantische 7300 mah batterij, hierdoor kun je op één lading maar liefst 14,5 uur lang video’s kijken!

Heldere foto’s en veel geheugen

Mocht je af en toe foto’s willen maken? Dan is de tablet ideaal voor jou. De Samsung Tab A beschikt over een 8 megapixel camera en een 5 megapixel selfiecamera die haarscherpe foto’schieten. Foto’s, series en documenten opslaan is ook geen problemen voor de Samsung Galaxy Tab A, dit komt door zijn geheugen van 32 GB!

Samsung Galaxy Tab A

Nu extra scherp geprijsd

Je hebt geluk, de toffe tablet is nu extra scherp geprijsd bij Bol.com. Bij de online gigant tik je de tablet voor maar 235,- eurootjes op de kop, een prima prijs voor een goede tablet! Kopen? Meer informatie vind je hier.

Reageer op artikel:
Bol.com device deal: extra korting op de Samsung Galaxy Tab A
Sluiten