Media 20 feb 2019 Marlon Labrie

Bol.com deal: scoor Red Dead Redemption 2 alleen vandaag voor maar 35,- euro

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we een topdeal voor je gevonden, Red Dead Redemption II voor een heel klein prijsje. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Bol.com: Red Dead Redemption 2

Het weer is op dit moment erg goed, alleen is het nog niet de tijd van het jaar om tot laat in de avond te bbqen in je zonnige tuin. Daarom is het niet gek dat we in de avond onze XBOX of PS4 een slinger geven om even weg te genieten van een fantastische game. Lijkt je dat wel wat, maar zit je een beetje krap met toffe games? Alleen vandaag verkoopt Bol.com de legendarische cowboy game Red Dead Redemption 2 voor een hele scherpe prijs.

Red Dead Redemption 2

Speel als cowboy en ontdek het ruige leven in het Wilde Westen

Speel als een echte ‘outlaw’ waar Johnny Cash en Waylon Jennings zo vaak over zongen en ontdek de epische wereld van het Wilde Westen! Het verhaal van Red Dead Redemption 2 is er eentje van kameraadschap, de droom van vrijheid, het genieten van het bandietenleven in een wereld die flink aan het veranderen is.

Een hele dikke game voor een kleine prijs

Profiteer optimaal van de hoge korting en scoor alleen vandaag Red Dead Redemption 2 voor het kleine bedrag van 35,00,- eurootjes. Dat is ongeveer 50% korting op de game van de makers van Grand Theft Auto. Bestellen? Meer informatie over de game vind je hier.

Heb je onze review over de fameuze ‘Wild West’ game al gelezen? Laat je overtuigen, je leest hem hier.

Reageer op artikel:
Bol.com deal: scoor Red Dead Redemption 2 alleen vandaag voor maar 35,- euro
Sluiten