Marlon Labrie
Marlon Labrie Hebbedingen 17 jun 2019
Leestijd: 2 minuten

Deze stijlvolle House of Marley platenspeler wil je in huis hebben staan

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we de zeer stijlvolle House of Marley Stir it up platenspeler gevonden bij Bol.com. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Bol.com: House of Marley Stir it Up platenspeler

Sommige mensen vinden het hip gedoe, en voor sommige mensen is een platenspeler de heilige graal. Toch heeft het wel wat om je oude (of nieuwe) af te spelen op een klassieke platenspeler. Mocht je dit nu onwijs graag willen, maar heb je nog geen platenspeler? Wij hebben een zeer stijlvolle en duurzame pick-up gevonden van House of Marley die je gewoon wil hebben.

House of Marley platenspeler

Een lust voor het oog

De House of Marley Stir it Up (vernoemd naar het klassieke lied van Bob Marley) is een lust voor het oog. De natuurlijke bamboe finish geeft de platenspeler een moderne en warme uitstraling. Die kleur gaat perfect samen met zijn zwarte en zilveren tinten. Deze platenspeler past perfect in je woonkamer.

Heerlijk helder geluid

Van de kracht en rauwheid van een live concert tot aan de diepe nuances van een uitgebreide studio opname, de toewijding van House of Marley aan audioprestaties komt over, ongeacht wie er in je afspeellijst staat.

Marley’s “signature sound” levert vloeiende, krachtige bas, nauwkeurige mids, en krachtige hoge tonen. Dit allemaal zorgt voor een warm en rijk geluid wat je oren zal strelen.

Een duurzame platenspeler

Met de aankoop van deze muziekkoning doe je niet alleen jezelf een plezier. Je draagt namelijk bij aan milieu. House of Marley zet zich in om de ontbossing tegen te gaan. Bij aankoop van een House of Marley product gaat een deel van het bedrag naar het (her)bouwen van bossen. Doe je ook nog iets goeds voor de wereld!

House of Marley platenspeler

Een kwalitatieve pick-up voor een scherpe prijs

Zoals je gewend bent eindigen we met de prijs van het device. Zo betaal je voor deze puike muziekkoning maar 187,99,- eurootjes! Een hele lekkere prijs voor een heel mooi apparaat. Interesse? Meer informatie vind je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Deze stijlvolle House of Marley platenspeler wil je in huis hebben staan
Sluiten