Marlon Labrie
Marlon Labrie Hebbedingen 29 jun 2019
Leestijd: 2 minuten

Versla de hitte met deze Honeywell torenventilator die bij bol.com in de aanbieding is

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Ditmaal hebben we een Honeywell torenventilator gevonden bij Bol.com. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Bol.com deal: Honeywell torenventilator

De zomer staat aan in Nederland en draait op dit moment op volle toeren. Dit zijn de dagen dat je lekker lang buiten wil zijn, naar het strand wil gaan, de hele week barbecuet en de Corona’s niet aan te slepen zijn. Het enige vervelende aan de warme dagen is jouw warme/klamme slaapkamer waarin je voor geen meter slaapt, terwijl je de volgende dag wel gewoon moet werken. Gelukkig geven wij om jou en hebben we een puike Honeywell torenventilator die jou de hele nacht koel houdt zodat je uitgerust wakker wordt.

Koel af met deze Honeywell torenventilator

Stijlvolle ventilator voor de ultieme nachtrust

Het eerste wat opvalt bij de torenventilator zijn de looks. Hij ziet er namelijk voor een torenventilator stijlvol uit en voelt niet bepaald goedkoop aan. De koelkoning staat stevig op zijn voet en heeft een stevige zwarte behuizing. Naast zijn uitstraling is er iets wat deze jongen goed moet doen, koelen. En dat kan deze jongen heel goed.

De Honeywell Torenventilator houdt een middelgrote tot grote ruimte gemakkelijk koel en doet dat zonder irritant geluid (wat je dan alsnog wakker houdt). Dat doet hij namelijk door zijn revolutionaire QuietSet technologie. Hiermee heb je de keus uit 5 niveaus voor een stille werking, waaronder een slaapstand en een fluisterstand. Ook kun je een timer instellen, waardoor de ventilator na 1, 2, 4 of 8 uren automatisch uitschakelt.

Hitte de baas voor een prima prijs

Deze koelkoning houdt je de hele nacht koel, zorgt voor goede nachtrust en is ook nog eens prima betaalbaar. Je betaalt namelijk maar 86 euro voor de Honeywell torenventilator. Geniet van koele nachten en wees de zomer een stapje voor. Meer informatie vind je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Versla de hitte met deze Honeywell torenventilator die bij bol.com in de aanbieding is
Sluiten