Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Tech 12 jun 2019

Editors’ Pick: Google Chromecast Audio met korting bij Bol

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Ditmaal hebben we de Google Chromecast Audio gevonden bij Bol.com. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Bol.com deal: Google Chromecast Audio

Mocht je op zoek naar een apparaat om je oude speakers nieuw leven in te blazen? Check dan de Google Chromecast Audio, een ideale gadget om een feestje te bouwen op jouw favoriete speaker. Doet het vast goed als Vaderdag-cadeau.

Google Chromecast Audio

Gemakkelijk te gebruiken

Naast het stijlvolle design van de Google Chromecast Audio is het gebruiksgemak een pluspunt. Je plugt de de Chromecast Audio met een 3.5 mm kabel gemakkelijk in je speaker of stereo-installatie, plugt de stroomtoevoer kabel in het stopcontact, verbindt de Chromecast met Wifi en je telefoon en je bent klaar om te gaan.

Stream je favoriete muziek

Nadat je de handige Google Chromecast Audio hebt geïnstalleerd kan je gemakkelijk al jouw favoriete muziek afspelen via je telefoon, laptop of tablet. Je streamt eenvoudig jouw favoriete deuntjes door middel van Spotify of Deezer naar de speaker. Daarnaast kan je ook gemakkelijk internetradio afspelen op Chromecast Audio. Zo heb je alle radiostations over de hele wereld binnen handbereik. Let wel op, de Chromecast Audio werkt niet met Apple Music.

Google Chromecast Audio

Ideaal voor vaderdag

De Chromecast is dus ideaal om je (oudere) speakers nieuw leven in te blazen. Zo kan je overal jouw muziek draaien. Een ideaal Vaderdagcadeau toch? Je scoort hem nu voor maar 38.10,- bij Bol.com. Interrese? Meer informatie over de Google Chromecast Audio vind je hier.

Ben je meer van het gamen? Check dan deze in prijs verlaagde Playstation 4.

Reageer op artikel:
Editors’ Pick: Google Chromecast Audio met korting bij Bol
Sluiten